[]

Bir söz vardı

Kendinizi rahat hissetiğiniz anda oradan uzaklaşın gibilerinden, teması güvenli sularda kendini geliştiremezsin tarzı bişeydi.

When you feel yourself safe, leave that place gibi bişeydi


 
Cümle yapısı verdiğiniz örnekteki gibi değil ama "Get out of your comfort zone" geldi aklıma.


  • fotrsapka  (11.05.15 19:46:34) 
@fotrsapka get out of your comfort zone daha yakın gibi geldi, tam hatrlayamadım için fırlatıyorum şuan


  • kakoy  (11.05.15 19:49:42) 
ona benzer şu da var

www.iwantcovers.com

smooth seas don't make skillful sailors

mark twain de benzer şeyler söylemiş
www.tilqi.com

ayrıca uğur meleke bir yazısında can kozanoğlu'na ait sözü kullanmıştı

www.milliyet.com.tr

Gençler, deplase olunuz

Gençler, kaldırımlarında sağdan yürünen, yaya geçidinde yayaya saygı gösterilen bir ülke istiyorsanız... Kırmızı ışıkta durulan, markette sıraya girmeyi becerebilen bir kent hayal ediyorsanız, deplase olunuz lütfen... Yani yer değiştiriniz... Şu anda hayatta bulunduğunuz yeri bir sorgulayınız: Gerçekten de şu fani hayatta en önemli şey, Beşiktaşlılık, Fenerbahçelilik, Galatasaraylılık olabilir mi? 4 milyar yıllık dünya tarihinde şu saçmasapan 21’inci yüzyıla denk geldik diye bütün bir ömrü, bütün bir etik anlayışını, bütün insani melekeleri tek bir spor kulübü uğruna heba etmeye değer mi gerçekten?

...

Gençler, deplase olunuz... Yer değiştiriniz, güce tapmaktan vazgeçiniz lütfen. Mülkün temeli adalettir arkadaşlar, güç değil... Sarı-mavide, ak-karada, kırmızı-lacivertte değil, adalette birleşiniz. İyi olmak kolaydır aslında, zor olan âdil olmaktır.
  • freebird5406_2  (11.05.15 19:55:50 ~ 19:58:43) 
şu mu acep?

"life begins at the end of your comfort zone"

www.google.com.tr
  • denne  (11.05.15 19:59:17) 
cevaplar için teşekkrler,

Benim aradığım çokta özlü söz değilmiş:)

" Do not get stuck in a position for more than two years, once you feel you are in a comfortable zone is time to move.."
  • kakoy  (11.05.15 20:06:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.