[]

scorpions

ey scorpiosn grubu seven rockçılar ben bu adamların butun albümlerini almak,toplamak istersem,piyada hepsini 0 (sıfır,hiç kullanılmamıs) olarak bulabilirmiyim.ama inernetten e-baydir,yabanci sitelerdir olmicak büyük müzik marketlere gidip alıcam.
he baslıgı scorpionss olarak actım ama onun dısında bi def lepard'da olabilir.bunlarin
cd'lerini (hepsini 1970 lı yıllarda cıkan albümleri)bulabilir miyim
yoksa 'haci nerde ya 30 senelik albümü nerde bulusuon, he bulursan bana ver' mi diyeceksiniz.

 
aynı sorun bende de var. hem scorpions için hem de diğerleri için. mesela rush :) en fazla istediğim. ulaşmanın zor olduğunu biliyorum. onun için gördüğüm yerden hemen almaya çalışıyorum. mesela geçenlerde bodrumda bi kitapçıda ibrahim tatlıses kasetleri gibi baya eski kasetlerin içinde u2 nin rattle and hum albümünü bulmuştum ve sadece 2 tl ye aldım. yani biraz şans lazım sanırım :)


  • lamneth  (05.09.09 18:23:04) 
@ lamneth e o zaman bu tarz bi koleksiyon yaparken adamların ilk albümlerinden baslamak ya da son albümlerinen baslayarak almak biraz sacma geliyo, gerek yok kronolojik siraya diosun buldugunu kap diosun, ama o zaman işin bi parca buyusu,sihri kacacak:)

@vennus ya hacı aslında almasına alırım ama ingilizcem aman aman da iyi deil kasmam lazım onun dısında vergisiydi,shippingdi bunlara yani bana kaca patlar onu bilmiorm.kımı 100 doların altında vergi vermiosn dio kımısıde on dolarlık al yüz dolar vergi odersin dio.
  • all girls dream  (05.09.09 18:52:29) 
@ joepiscopo orcinal albumle senin onerdigin torrent arasinda ses acısından bir kalite farkı olmuyor mu ben en üst kalitede ve temiz bi şekilde zevkine vararak dinlemek istiorm yani sıkıstirilmiş olarak degil bunu disinda eger bu tarz grupların cdlerini toplarsam o cd cantalari mi ne varya öyle ayri ayri olsun diorm bi cd çantasi olsun içinde 22 tane scorpions albumu bulunsun öbür candata atiyorum metallica olsun adamların butun cıkartıkları album bi cantada olsun.bir nevi hobi gibi dusunuorm.ve maksimumum kalitede
yani mp3leeri var ama kesmio beni:)

  • all girls dream  (05.09.09 18:57:23) 
yani kronolojik gitmek daha iyi ama o zaman da aldıklarını koyarsın bi kenara dinlemezsin. vakti geldiğinde dinlersin :)


  • lamneth  (05.09.09 19:10:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.