[]

bit-hdtv de upload sorunum var. bir el atıverin sevabına!

ben bu torrent işlerinden pek anlamıyorum. bu sebeple cevaplarınız anneye anlatır şekilde olursa çok sevinirim.

ben bit-hdtv üyesiyim ve buradan bişeyler indirdim. upload um yeteri kadar olmadı ve haliyle ratiom düşük hale geldi. şu anda beni peasant seviyesine düşürdüklerini ve 12 gün sonra atacaklarını söyleyen bir mesaj aldım.

1- ratio yu legal şekilde arttırmak istiyorum. bunun için hedefim başka sitelerden hd filmler indirip bunları bit-hdtv ye upload etmek ama nasıl yapıldığı hakkında zerre kadar fikrim yok. bunu bana tane tane anlatabilen birisi olursa çok sevinirim. bağlantı hızım 10 mbps.
2- şu an sanırım indirildiğim seviye(peasant) nedeniyle download yapamıyorum. bu ratio kaça gelirse durumum düzelir? bununla ilgili herhangi bir bilgi verilmemiş mesajda.
3- bit-hdtv den daha evvel indridiğim filmler var ancak bunları notebooktan harici disk e kaydettiğim için utorrent te hata veriyordu. ben de u torrent te "kaldır ve veriyi sil" seçeneğini seçtim. şimdi harici diskimde bulunan bu filmleri tekrar upload a nasıl açarım?

edit: şu an ratiom 0.116

 
ne yazık ki ingilizce bilmiyorum. türkçe olarak anlatan bir kaynak da bulamadım. çoğu yerde yeni torrent upload etmeyi anlatıyor ama benim istediğim farklı bişey.

yok mu şu işi bir bilen?
  • hevipeyra  (05.09.09 17:00:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.