[]

Almanca Tercüme Edilecek Bir Paragraf

Arkadaşlar aşağıdaki paragrafın çevirisini yapacak yardımsever biri aranıyor. Teşekkürler şimdiden. Çok ama çok makbule geçecek.

Name and adress Hauptzollamt Hannover, Waterloostraße 5 30169 Hannover
Description of goods Leuchtdiodenbaugruppe - aus einer spezifisch geformten und mit vier Leuchtdioden in SMD-Bauweise und weiteren aktiven und passiven Bauelementen bestückten gedruckten Schaltung mit drei Anschlusskontakten (Abbildung siehe Anlage), - erkennbar ausschließlich zum Einbau in elektrische Beleuchtungs- und Sichtsignalgeräte (z.B. Rückleuchte, Bremslicht) von der für Kraftfahrzeuge verwendeten Art bestimmt. "Teil, erkennbar ausschließlich für Beleuchtungs- und Sichtsignalgeräte von der für Kraftfahrzeuge verwendeten Art bestimmt - Leuchtdiodenbaugruppe für Rückleuchte"
National keywords
ASSEMBLIES
PRINTED CIRCUIT BOARDS
ELECTRIC
SECTIONS

 
Selamlar,

Isim ve Adres: Hannover Merkez Gümrük Ofisi, Waterloo Caddesi. ....

Özel olarak form verilmis ve SMD tarzindaki 4 isikli iyotla donatilmis,3 baglayici konektörle diger aktif ve pasif yapi elementleri techiz edilmis, baskili devreler(resim icin eki görüntüle), - bilhassa elektrikli aydinlatmanin montaji icin fark edilir- ve motorlu araclarin sinyalizasyon donatimi icin (örnegin arka isik, fren isigi) belirlenmistir. "Parca, isiklandirma icin taninabilir- ve motorlu araclarin sinyalizasyon aygitinda kullanilmis/yararlanilmis cesit kesin- arka isiklar icin isikli iyot grubu"

Yazdigindan bir sey anladin mi diye sorarsan, hayir.

Cok terim var, nasil cevirecegimi bilemedim gercekten.

paragraf da cümle yok. sifat, sifat ve sifat... yardimci olabildim umarim.
  • buf-e kür  (30.04.15 19:52:47) 
Sağlam bir metin olmadığını farketmiştim bende. Çok teşekkürler, yardımcı oldu bu haliyle.


  • electro kickerhands presents  (30.04.15 21:52:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.