[]

siz napıonuz(karı-kız mevzu)

diyelim ki hoşlandıgınız, begendiniz ya da ilgilendiginiz biri olsun (illa bir erkegin gözünden olmak zorunda değil kız arkadaslarda fikirlerini belirtirlerse cok memnun olurum yani ayşeler de tadabilir)bir şekilde karşi tarafa begendiginizi ilgilendigini ifade ediyorsunuz örnek vermek gerekirse facebooka ekledigi fotorafi begenmek olarabilir birkaç tatli söz,iltifat olabilir.kaçamak bakısmalar olur.direk yazmak olur işte aklına gelen her sey lakın kız arkadas(kızlar için erken arkadaş)size pek pas vermedigi durumda ne yapmak gerekli?hangisi daha dogru olur? secenekler şunlar:

1-msn'den,facebooktan,cep telefonundan silmek ve ayni ortamdayken yüzüne bile bakmamak.(yani bir daha hiç bi şekilde ne o seninle ne de sen onunla iletişim kurabiliceksin)

2-lan sen beni siklemiyorsan ben seni hiç siklemem ne facebooktan arkadas listemden cikaririm ne msn'den ne de cepten silerim öyle durursun ama görürsem öyle yalandan bi selam veririm.ha varmişin ha yokmussun.silmeye bile gerek duymadım zira umrumda değilsin a.q

işte siz sevgili duyuru ahalisi nasil davraniyorsunuz ve neden?

 
2


  • bryan fury  (01.09.09 21:44:01 ~ 21:45:21) 
Bir kere aşağıda yazacğaım keisnlikle kural değişldir çünkü insanlar matematik değildir amma velakin:

Askıntı gibi görünmemek, ayak diretmemek kaydıyla -ki bu ayarı tutturmak zor- bir kıza olan ilginizi sürekli hissettirin. Seni siklemiyorum derseniz büyük ihtimal o da sizi siklemeyecektir siz kendinizi ne sanıyorsunuz ki???

Arkadaşlar bütün bildiklerimi paylaşacğaım bu gidişle kızlar bana güvenmeyecek kısmetimi kapıyorsunuz ama olsun yeter ki sizler mağdur olmayın ben tecrübelerimi paylaşmaya devam edeceğim.

etmeyeceğim ya da ben çünkü hep samimi biriytim kızlar ne olur bana güvenin, mburaya bunları yazınca da çok sevin ben sizi sevmesem de
  • Karluk  (01.09.09 21:54:33 ~ 21:55:11) 
1 olmaz zaten. erkekler hep ileriyi düşünür. 2 en makulu.


  • rectoa  (01.09.09 21:54:59) 
all girls dream olayı biraz daha açayım:
sen bir kıza ilgi duyuyorsan ve kız sana dakkasında vermiyorsa -kalbini canııım- sonrasında onu siklememen senin eksi hanene yazılır, çünkü şu anlamlar çıkabilir:

1-) demek ki sen herkese asılıyorsun
2-) senin ilgin içten değil, ciddi değil, gelip geçici. hiç bir kız bu niyetli bi erkeğe vermez -kalbini canıııım-
3-) dengesiz misin evladım derler adama
4-) cool olun, türkçesi adam olun. ama "adam ol" deyip deyip adam olmayanlardan olmayın.
5-) sonuç olarak başka şeyler de söylerdim ama şu an single biri olarak her erkek benim rakibimdir diyerek her boku da söylemek istemiyorum
6-) tahrik edilirsem biraz daha konuşabilirim
  • Karluk  (01.09.09 22:01:21) 
ne 1 ne de 2.
sırf pas vermedi, ilgi duymuyor diye allah belanı versin demek ne kadar saçmaysa, madem ilgi göstermiyorsun artık benim için yoksun yabancısın olayı da çok saçma. ikisi de olaya aşırı önem yüklemek demek.

herkes birbirine olan ilgisini belli edebilir, bu doğal bir şey ve karşı taraf o şekilde karşılık veremiyorsa, kaybedecek bir şey yok, arkadaş kalmaya devam edilir. aslında 1. ve 2. seçeneğin birbirinden farkı yok, ikisinde de karşılık vermeyen tarafı sırf sana o gözle bakmıyor diye "cezalandırmış" oluyorsun. anlamsız kısacası.
  • quasiromantic  (01.09.09 22:38:56) 
farklı bi boyutta incelersek, madem kurallara o kadar dikkat ettin "ayşelerde tadabilir"deki "de" ayrı olacak. "bak bunuda dogru yazdım" burdaki "da" da ayrı olacak.


kıza ne yapacağınla ilgili olarak da 2'yi seçerdim. 1'dekileri uygularsan ve de kız biraz mantıklıysa o da aynısını sana yapar. sonuçta bi bok olmaz öyle davrandığınla kalırsın.


*bu arada şık sunduğun için 2'yi seçtim. NŞA'da ikisini de yapmazdım.
  • bullet-tooth  (01.09.09 22:40:11 ~ 22:46:38) 
Varlığını belli et ki yokluğun belli olsun derim. Şimdi çekip gidersen varlığını bilmediği için yokluğunun da bir manası olmaz.

Sen yine de "yaz yaz yaz bir kenara yaz" inceden. Orada olduğunu bilsin (Denedim 3 kez denedim 2 kez işe yaradı, bi garantisi yok)
  • gozluklu ispartakus  (02.09.09 09:48:19) 
normal arkadaş moduna geçin.
ne ordan burdan silerek saçma tripler atın ne de birden bire soğuyun dengesizler gibi, farkederse iki türlü de sizden tiksinebilir çünkü.

  • aithra  (02.09.09 12:42:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.