[]

ankara' da gece eglenmelik mekan?
Kızılay tercihimiz değil. Bomonti harici onerebileceginiz mekan olabilir mi? Tarz olarak Bomonti gibi olacak ama bomboş da olmasın. Çok şey istemiş olabilirim evet.

corvus pub olmaz mı az yakınında bomonti'nin.
- fransizkalanadam
(17.04.15 17:00:26)

Bin tane eğlenilecek mekan vardır Ankara da. Tunus caddesine git. La bebe ye git mesela. Sakarya da Eski Yeni ye git. Ne bileyim Gate 66 ya git :)
- ardolf rendall
(17.04.15 17:03:45)

Tarz olarak uyuşmuyor o pek. Bir de çok küçük değil mi?
- yesimright
(17.04.15 17:03:59)

@ardolf oralar biraz ogrenci mekanı gibi hani nasıl desem Suite 34 gibi Retro gibi çok keşfedilmemiş aramaktayım:)
- yesimright
(17.04.15 17:05:30)

ankara gibi eglene mekanlarının kısıtlı oldugu bir yerde ''kesfedilmemiş'' bir yer pek bulabilir misin bilmiyorum söylemiş olayım da :P
uzman değilim tabii.
uzman değilim tabii.
- fransizkalanadam
(17.04.15 17:13:32)

bence filistin'e çıkmanız gerekir. taşındığından beri gitmedim ama gaga mesela? illa dans etme imkanı olsun diyor musunuz yoksa bomonti ortamı yeterli mi? ona göre önerilerim olacak.
önerilen mood shifters iyi bir seçenek. retrox kadar kalabalık olmuyor. kalitesi belli. zaten bomonti'de yaptığın maksimum dans masa başında hafif oynama.
olgunlar'daki the soul pub da çok iyidir.
önerilen mood shifters iyi bir seçenek. retrox kadar kalabalık olmuyor. kalitesi belli. zaten bomonti'de yaptığın maksimum dans masa başında hafif oynama.
olgunlar'daki the soul pub da çok iyidir.
- hayley williams ile evlenecek genc
(17.04.15 18:28:40 ~ 20:04:55)

mood shifters olabilir. yemekleri de baya güzel. ama dans etmelik bir yer değil. bomonti gibi işte.
- şubatsonrası
(17.04.15 18:58:43)

tepe prime-hayal kahvesi
(evet dün ankaraya gelişimin 1. yıldönümüydü)
(evet dün ankaraya gelişimin 1. yıldönümüydü)
- envanterbilanco
(17.04.15 19:26:39)

Tavsiyeler için teşekkürler. Hayley dans etme ortamı arıyoruz gaga mikemmel ama bugün için uygun olmayacak. Mood shifters da oturmalik bildiğim kadarıyla. Tepe prime denenebilir envanter bilanco:)
- yesimright
(18.04.15 19:36:10)

dans istiyorsan, Passage da olabilir :) Ama çok keşfedilmemiş , dans mekanı biraz zor açıkçası :) küçükesat tarafına bakabilirsin. Zeki bar olabilir =PP
- ardolf rendall
(20.04.15 08:12:22)
1