[]

İmaj Almak

Merhaba. DVD sürücüm çalışmadığı için bir oyunu USB den yüklemek zorunda kaldım. Sonra da DVD siz çalıştırmak için daemon tools kurdum. ancak daemon tools kullanmam için DVD nin imajını almam gerekiyormuş. ancak söylediğim gibi DVD sürücüm çalışmıyor. şimdi USB den DVD nin içeriğini bilgisayara attım ama imaj dosyası haline getirmem gerekiyor. Bunu yapabilen bir program var mıdır?




 
magic iso, ucretsiz win7 ye uygun fln fln.


  • bryan fury  (30.08.09 16:05:28) 
başka cevabı vardır sanırım ama ben kendi kullandığım yöntemi söyleyeyim.
nero kullanarak imajı alıyorum. .nrg dosyası oluşturuyor. daha sonra bu dosyayı nrg to iso converter kullanarak iso yapıyorum. direk yapan programlar da vardır muhtelemen.

  • alan shearer  (30.08.09 16:06:52) 
nero kuruluysa nero da alır.

edit: nrg leri cevirmeye gerek yok ki mount edebiliyorlar.
  • bryan fury  (30.08.09 16:08:26 ~ 16:08:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.