[]

istanbul'dan 5 günlüğüne kaçmak

Selam sevgili duyuru insanları.

Anlatması pek meşakkatli bir takım olaylar zincirinin ardından kendime bir tenefüs vermem gerektiği kanaatine vardım.

Bu iş için 5 günlüğüne İstanbul'dan ve daha önemlisi insanlardan kaçmak istiyorum. Yani sadece bir kaç kitap, bir çizim defteri ve bir kaç eşya doluşturuğum sırt çantamla bir yere gitmek ve orada insanlardan ve insanlıktan uzak bir kaç gün geçirmek istiyorum.

Şimdi survival skill'lerim çok yüksek değil. Yani tek başına kalmaktan ve böceklerden korkarım. Dolayısıyla bulmayı ümit ettiğim yer insanların bulunduğu ama öyle çok da insanın bulunmadığı, kamp alanı benzeri ancak birebir kamp olmayan bir yer bulmak. ( bungalov olur, köy evi olur... sahilde kamp da olabilir. )

Aynı zamanda doğada yürüyüş yapıp kaybolabilmek de istiyorum bu beş gün içerisinde.

Ayırabileceğim bütçe 800 kadar. Gün içerisinde de tüpte makarna haşlayarak yaşayabilirim yani bütçe içerisinde kalma ve ulaşım ücretleri önemli olanlar.

Lütfen bir el atın.

Şimdiden teşekkür ederim dostlar, sevgilerle.

 
çok uzağa kaçma şile taraflarında takıl. ulaşım üsküdar'dan otobüs, kalacağın yer ortalama bi pansiyon(dayımın vardı bi tane hala çalışıyo mu bilmiyorum bi senedir aramadım adamı) para bile artar.


  • parola58  (07.04.15 15:15:29) 
imkanın varsa kaş veya dalyan tarafında kamp yap. karavanlı, bungalovlu hotel alternatifleri de var. kaş'ı seçersen likya yolu hiking için über süper ideal. çok çok iyi gelecektir.


  • besili melek  (07.04.15 15:33:23) 
  • tearif  (07.04.15 15:53:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.