[]

Geleceğe Dair Düşünceleriniz

Her yeni jenerasyonun daha zeki olduğuna inanıyor musunuz? Dünyada ileride savaşların azalacağına, daha refah dolu bir hayat olacağına inancınız var mı? Olursa bu sizce neden dolayı olacak?




 
gelen nesil daha aptal değil ama daha pratik yaşamaya alıştığı için çoğu kişinin beyni köreliyor bence, bir newton bir tesla bir einstain bir Atatürk çıkması günümüzde daha zor

hayat daha kötü olacak.
  • basond  (06.04.15 21:24:01) 
doğanın kanunlarına göre her yeni jenerasyon daha zeki olmak zorunda. yoksa insan soyu yok olur. algıladığımız, bilebildiğimiz tarih bilgisine göre siz haklısınız belki. ancak ben doğa kurallarına göre tam tersinin olageldiğini düşünüyorum.


  • akks  (06.04.15 21:49:09) 
Gelecek jenerasyonun daha zeki olacagi savaslarin azalacagi anlamina gelmiyor. Savaslarin hicbir zaman azalmayacagina inaniyorum, zeka seviyemizde bir degisiklik olsun ya da olmasin. Savaslarin olmamasi icin herhangi bir neden yok. Hic savasin olmayacagi bir dunya cok utopik geliyor bana. 7 milyar insan var, bunun 6 milyar 999 milyonu rasyonel dusunen, akilli, ilimli ve asla savasi secenek gormeyen insanlar olsun. Geriye kalan 1 miyondaki hirs, ihtiras gibi zaaflar Dunya'ya savasin yayilmasina neden olacaktir. Oran ne olursa olsun, ister 1/7000 ister 1/1,000,000 olsun, hirsin, ihtirasin, daha fazlasina elde etme arzusunu oldugu bir yerlerde mutlaka savas cikacak ve mutlaka baska yerlere sicrayacaktir, boyle dusunuyorum.


  • delifaruk  (06.04.15 23:05:21) 
www.idefix.com
www.idefix.com

öngörüler üzerine kitaplar
  • freebird5406_2  (07.04.15 00:24:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.