[]

masaj aleti

boyle ivir zivir satan japon pazari tarzi bir dukkanda ikinci el masaj aleti vardi 25 tlye, saticiya sordum calisiyor mu diye, calisiyor dedi, fakat ben kendim denmedim, yahu benim cocuklugumda vardi bunlardan ben bunlari cok severdim, acaba alsam mi?
bunu fazla kullanmanin bir sakincasi olur mu?
(git: www.resimbul.com )
edit: olay cozuldu, tekrar gittim alayim diye, mesele benim gozlerimdeymis, 25 degil 250 imis. tabiiki yuh diyerek ciktim geri dukkandan...

 
bi sevgili yapsana kendine. para vermeden o makinenin kat kat iyisi masaj yaptırırsın.


  • aeroflot  (02.04.15 09:23:35) 
evliyim demekle yetiniyorum.


  • mavicorap  (02.04.15 11:33:59) 
Masaj aleti olarak değil, kilo verme vaadiyle satılan bir aletti. titreşimle bel bölgesini çalıştırdığını idda ediyordu. 80'ler 90'lar'da göbekli ev hanımı bulunan bütün evlerde vardı.

Hurda almış olursun, onun yerine avuç içi kadar masaj aletleri satılıyor, sırtta vs çok güzel bir gevşeme hissi yaratıyor. fantezilerde kullananlar da var.

Özet : bence alma.
  • kimlanbu  (02.04.15 12:32:19 ~ 12:32:38) 
o kucuk aletlerden de var bende, fakat onlarin sikintisi o aleti elinle tutup omzuna falan masaj yapmak hem ergonomik olarak zor, hem de yorucu, yani masaj sirasinda olan kendini birakma hali olmaiyor, ayrica bu alet eski falan ama cok guzel gevsetiyordu, benim eskiden gittigm pilates salonunda vardi, orada masaj da yaptiriyordum, masajla pilates arasinda da bunu kullaniyordum, gercekten super oluyordu. yani powerplate lerin atasi gibi bisiy sonucta.


  • mavicorap  (02.04.15 13:09:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.