[]

turkcell vınnn

soru baslıkta olduu gibi turkcell vınna gecim mi gecersem eger 170 kagıt verdigim wireless iptal olucak ve götümde patlicak lakın sadece evde degil her yerde internete girebilicem ama şimdi sınırsız giriom yuvarlak hesap 50 kagıda turkcelle gecersem 24 ay sözlesme yaptirio neyse işin özü ttnet ile turkcell vınnn arasında aman aman bi kalite,bi hizmet olsun fark var mi yani aranizdan bi babayigit sebeblerini aciklayarak olm all girls dream ne duruon gecmediin kabahat turkcelle diyebilir mi?




 
tcell'de limiti gecersen her 1 gb için 50 lira girmesi gibi bi durum var. möhöm tabii.


  • kevin durant  (27.08.09 04:00:07) 
turkcell'in kota sistemi sadece download icin islemiyor yalniz, aklinizda olsun. hem download hem upload trafigini sayiyor arkadaslar o kota icinde.
bence gecmeyin, henuz.

  • sourlemonade  (27.08.09 04:27:55) 
turkcele geçme olayı yok turkcelin geçirme olayı var. geçmeyin. accık sabredin. vınn lara gün gelecek tepik vuracağız, ayaklara düşecekler. şincik çok pahalı!


  • bore  (27.08.09 12:36:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.