[]

bir hediye de bana önerseniz ne de güzel olacak?

sevgili yüksek yaratıcılık kapasitesine sahip güzel duyuru ahalisi;

bir aile arkadaşımız(kız arkadaşım ve benim ortak arkadaşımız) için doğum günü hediyesi almalı ama ne almalı? bunun için size hediye alınacak kişinin özelliklerini yazarsam siz de güzel bir hediye önerirseniz bana herşey tam güzel olacak.

- erkek kişisi
- bugüne kadar hiç hediye alınmadı bugün başımıza taş düştü hediye alasımız geldi.
- 32 yaşında
- elektronikçi / bir inşaat firmasında çalışıyor
- arabaları seviyor, top gear hastası
- içmeyi eğlenmeyi seven bir arkadaş
- güleç, mutlu yani hani grubun eğlenmeyi seven / bilen / isteyen kişisi olur ya onlardan biri işte
- sakarya'da yaşıyor işinden dolayı. eğlenmek için çoğu zaman bizim yanımıza istanbul'a veya bazen ankara'ya gidiyor.
- irish müziklerini seviyor, irish publar favori mekanları
vs.. şimdilik aklıma gelenler bunlar.

bütçe: çok kesin olmamakla birlikte max 200 falan olursa iyi olur.

edit: çalışılan yer ismi silindi.(hem gereksiz bilgi hem de niye reklam yapıyoruz leaaaaan)

@karakteristik - haklısın firma ismini kaldırdım. viski aklımda zaten sever, sevinir ama çok çok klişe olur o yüzden biraz daha değişik bişeyler peşindeyim.

@error522 - fena bir fikir değil bir karikatürist bulmakta fayda var. irish pub vip kısmı falan zor iş öyle bir vip kısım olmadığından ama karikatür değerlendirmeye alındı.

@headredhead - tur işleri zor olur biraz ya yani herkesin kendine göre planı vardır falan. işi olan bir hafta sonu için hediye edersin turu heder olur sonra.

 
kendisinin sevdiği bi arabadayken yapılmış kara kalem resmi olabilir. çok gerçekçi olmak zorunda değil bu araba irish pub dediğiniz mekanın vip bölümünde yer alabilir. arabanın ön kısmında beğendiği içkiler bulunabilir.

mesela araba yukarıda. orası vip bölümü. araba dekorasyon gibi konulmuş olabilir. önde içki şişeleri var. etrafında arkadaşları filan. kendisi şoför koltuğunda.

bunlar geldi aklıma
  • error522  (26.03.15 11:04:10) 
trekking turu hediye edebilirsiniz ilgiliyse.


  • headredhead  (26.03.15 11:52:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.