[]

Dovmeli kadin\erkek daha mi şey? ...ve bir dovmenin anatomisi

Şey derken daha mi karizmatik, seksi, cekici vs. artik ne derseniz... Ne dusunuyorsunuz dovme konusunda, kime yakisir kime yakismaz? Hangi bolgeye daha iyi gider? Ne tur bir dovme daha iyi? Olsa ne olur olmasa ne olur? Bazi yerler kime gore neye gore olsa da kendinize gore yorumlayiniz lutfen.




 
Dövmeyi severim.
Kadınları da severim.
Güzel, dövmeli kadınları daha çok severim.

Hoşuma gider dövmeler benim. Özellikle omuz ve sırt bölgesine yapılanlar. Tanıdığım bir hatunun sırtında, sırtının neredeyse tamamını kaplayan kanatlar vardı. Ben aşırı seviyordum o kanatları. Çok çekici geliyorlardı ki hala da çekici geliyor. Güzel ve çekiciler benim için.
  • gyroscope  (24.08.09 03:54:38) 
eğer kalıcı dövmeden bahsediyorsan çok dikkatli davranmak lazım diye düşünüyorum. çünkü o an için anlamlı gelen bir şekil 2 yıl sonra anlamını yitirebilir. o dövmeyi kazıtmak çok masraflı ve acılı bildiğim kadarıyla.
öte yandan erojen bölgelerine dövme yaptıranlara gıcık oluyorum. bence ideal bölgeler omuz-kol-sırt-göğüs ve diz kapağıyla ayak bileği arası.

  • insanimsi  (24.08.09 05:21:33) 
Dövme vezir de edebiliyor rezil de. Kimi kızı çok ucuz gösteriyor kimisine seksapel katıyor. Ama bunun formülü yok, yani aynı dövme aynı yerde farklı iki kişide farklı görülebilir. İnsanın genel tarzı, vücut tipi, ten rengi hepsi etkiler bence sonucu.


  • crown  (24.08.09 09:11:01) 
dövme olayı çok beter olmuş. herkes dövmeli olmuş. dövmesi olmayanlar daha seksi olabilir ilerde..

bir iki ekleme yapmak istiyorum.
tramp stamp denilen kıç üstü dövmelerden kaçının. yaşlılıkta çok pörsüyebilecek yerlerden kaçının. bir de ben sırtta dövmeye anlam veremiyorum. görmüyorsam ne manası var?
  • kediebesi  (24.08.09 10:24:39 ~ 12:18:54) 
dövmenin yapıldığı yere ve dövmesine göre değişir.
ense, ayak, omuz, sırt gibi yerlerde güzel dövmeleri seviyorum.
..ve fakat koldaki kapkara kocaman bir dövme bana itici geliyor, bacakta da öyle.
  • aithra  (24.08.09 11:32:49) 
Dövmeli erkekte aynı zamanda faça da yoksa ve sokak dövmesi - rengi solmuş, çizgiler yamuk yumuk - yaptırmadıysa güzel duruyor.

Kadınlarda klişe dövmeler bile güzel duruyor. omza yaptırılmış bir kelebek, melek. göğse yaptırılmış çiçek, böcek vs.

Kadınlarda en çok hoşuma giden sırttaki ve bilekteki dövmeler.

Erkeklerin yaptırırken daha dikkatli olması lazım yalnız. Aşağıdaki linkteki "high voltage" dövmesini kasığıma yaptıracaktım, evdekiler görmesin vs gibi sebeplerden.

www.aricaasansor.com

Kız arkadaşımdan fikrini söylemesini istediğimde, şimdi tamam da ya 40 yaşına geldiğinde bir kadınla birlikte olurken "bir problem" yaşarsan seni yerin dibine sokmaz mı bu dövme yüzünden diye aklıma kurt düşürdü.

Özetle ömür boyu anlamlı kalabilecek bir dövme olursa daha iyi...
  • kimlanbu  (24.08.09 12:41:36) 
bence kimi el yapımı, başarısız dövme de çok "kuul" olabiliyor. sonuçta dövmenin esası el yapımı olmasındadır, makine mertliği bozmuştur. :)
hatta ben bazı hapishane dövmelerine de hastayım. dirsekte örümcek ağı mesela. ya da şu rus mafyasının dizindeki yıldız. ya da jakuzaların (o ne be jakuzi gibi yakuza diyceğidim) dövmeleri.
sonra zararlı olduğu söylense bile glow in dark dövmeler var. beyaz dövmeler var.

bence siz stumble upon kullanıyorsanız aramaya tattoo yazın ve binlercesi önünüze gelsin.
hem de kızlı mızlı :P
  • kediebesi  (24.08.09 17:12:02 ~ 17:12:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.