[]

Seen belası

Değerli hatun kişilerimiz sevgili duyuru kadınları,
Olayı uzun uzun anlatmaya kalksam çok kafa ütülerim, okunmaz.
Kısaca ispanyol 24 yaşında bir şahıs samimi davranmasına böyle gelip durduk yere ben fotoğraf çekerken kadraja girip poz vermesine, benden temel fotoğafçılığın teknik haltlarını öğrenmek için sorular sormasına ve facebook profili telefonuma girip kendini eklemesine rağmen olası bir kapadokya turu için "sen gidiyorsan ben de katılayım birlikte gideriz" "arkadaşının dedesi vefat etmiş geçmiş olsun" falan gibi ilgi görünce ve iki iltifat duyunca mesajları görmesine rağmen cevap vermemeye başladı. öncedinde başka arkadaşlarıyla başka zaman gidiceğini söyledi sadece.

bu "mesajı gördüm ama cevap vermiyorum üstelik senin gördüğümü bildiğinin de farkındayım"
tavrı "senin ilgin umrumda değil tipim değilsin" demenin kibar yolu mudur ? napayım şimdi bir daha selam sabah işine bile girmeyeyim mi kızla her pazartesi fotoğraf stüdyosundayım 4 saat.

hadi bi el atın.

 
cevap vermiyorsa zorlama, çok itici oluyor, kibarca reddediyor gibi. bir iki hafta yazma bir şey, o yine yazmazsa stüdyo ile ilgili bir cümlelik bir şey sorarsın muhabbeti uzatmazsın falan, anlarsın tavrını.


  • r_u_h  (11.03.15 22:41:44) 
g.t kalkma durumları olmuş.

Normal konuşmana selam vermene devam et ama asla mesaj atma gereğinden fazlada yakınlaşma
  • efrasiyab87  (11.03.15 22:55:50) 
başta samimi davranmasının nedeni sizi potansiyel arkadaş olarak görmesiydi anladığım kadarıyla. yani iki heteroseksüel birey olduğunuzu varsayarsak sizi potansiyel bir kadın arkadaş olarak görmüş ve o şekilde davranmış. sonradan ona ilgi duyduğunuzu anlamış, başta gösterdiği samimi hareketleri yanlış yorumladığınızı düşünüp size cevap yazmamış, ileride daha kötü bir şekilde rencide olmamanız için.
selamı kesmek kötü fikir, hem siz gerilirsiniz hem de o gerilir. şuanda siz ne kadar geriliyorsanız o da o kadar geriliyor, selam vermek en iyisi. arkadaşça yaklaşıp ona ilgi duymadığınızı hissettirirseniz, her şey eski haline geri döner.

  • cikis yolu  (11.03.15 23:12:17 ~ 23:14:06) 
Göt kalkması + 1. Emek harcama.


  • arnold schwarzeneger  (12.03.15 08:01:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.