[]

tatil mi, yaz okulu mu?

merhabalar duyurunun sevgilileri,

şimdi size birkaç gündür aklımı kurcalayan ve önüme gelen herkese sorduğum bi şey soracağım. ben üç yıldır yılda bir hafta tatilli olarak çalışıyorum. o bir hafta tatil de memlekete gidip bizimkilerin "niye gelmiyorsun" ve "okul ne zaman bitiyor" sorularından kaçmakla geçiyor. bayram, seyran şu bu yok. bir ara işsiz kaldım bir ay kadar, onda da yaz okulu vardı. ve dananın koptuğu yer burası.

okuldaki 4. yılın ve ben bu yaz 4. kez yaz okulunu kazandım. :) okulu bir yıl uzatıyorum (2016 haziran/ağustos bitiş) ve şu ana kadar sürekli yaz okulundaydım ve çalıştım. ancak artık inanılmaz bunaldım ve birkaç haftadır sürekli olarak yurtdışına çıkma planları yapıyorum. ancak bunu yapabilmem için ya yaz okuluna gitmeyip yaz okulu parası + maaştan birazını katıp çıkacağım, ya da çıkmayıp yaz okuluna kalacağım. yaz okuluna kalmazsam da okul bir dönem daha uzayabilir (benim için hiç problem değil ama okuldan da sıkıldım amk).

totalde bu tatil için yaklaşık 2000 2500 lira civarı ayırabilirim gibi geliyor bana. daha fazlası değil, hatta ne kadar indirebilirsem o kadar iyi olur benim için. söyleyin bana ne yapayım? bi akıl verin ya la. :(

not: eğer tatili seçersem ne planım hazır ne bi şeyim. öneri, görüş, şikayetlere açığım. :) aklımaki tek şey one shot bi şey yapıp, en fazla iki üç şehri adam akıllı gezmek. buyurunuz sohbete.

editus: yeşil pasaport çıkartabiliyorum babadan. o yüzden vize filan sorunu yok sanırım çoğu yere.

sizi çok seviyom lan. :)

 
Tatil yap gitsin ya gençlik bir daha mı gelecek amk. 10-15 günlük interrail yap veya git Avrupa'da hayal ettiğin bir ülkeye, her şeyi şimdi ayarlarsan o parayla bir hafta tatil yaparsın.


  • goodyes  (09.03.15 22:14:22) 
beklediğin tavsiye değildir ama yaz okuluna git derim. okul uzarsa ah vah çekersin, keşke bitirseydim ulan salak gibi dönemin ortasında bitecek şimdi dememiş olursun. mezun olunca yazın yine git yani nee olacak


  • yeni dunya duzeni  (09.03.15 22:54:37) 
ben tatil derdim ama şahsen yaz okuluna kalacam gibi ben mesela, alttan 3-4 ders var muhtemelen eritemeyecem hep böyle kayarak geliyor, ve bir dönem uzasın istemiyorum (1 ders yüzünden bile olabilir ve bu durumda 12 bin tl daha bayılmak lazım bir dönem için).

ha özel okul falan değilse tatile aq tabii goodyes dediği gibi öğrencilik bir kere yaşanır.
  • fransizkalanadam  (09.03.15 23:00:40) 
Okuldan kurtar kendini yaz okuluna git sık dişini


  • isimmisimyok  (10.03.15 07:35:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.