[]

siyah nokta

burnumun üstünde giderek çoğalan siyah noktalar var. eskiden takmıyordum fazla ama şimdi hem burnumun diplerine hem de 1-2cm yanına doğru ilerledi gibi. bunu siyah noktaları nasıl geçirebilirim ?




 
burun bandi olur, peeling olur.


  • earthsea  (19.02.15 21:13:06) 
haftada bir peeling-maske. ikisi de olmalı. sürekli temizlik ile de siyah noktaların oluşumunu yavaşlatırsınız. gözenekler genişse onlar için ayrıca kremler mevcut.


  • mellifica  (19.02.15 21:39:23) 
Kışın hava kirliliği yüzünden artıyor sanırım. sıkmamak gerek. Siyah nokta için temizleyici jeller var işe yarıyor.


  • cannibal corpse  (19.02.15 21:52:36) 
Ben daliyorum allah ne verdiyse. Gunduz vakti yapma ama kipkirmizi oluyor. Yatmadan once dal sabaha gecer


  • icim urperiyor  (19.02.15 23:08:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.