[]

Arkadaş edinme büyüsü (Çoook yalnızım)

Biliyorum bu duyuruyla belki de dalga geçenler olacak, ama beni anlayan insanlar olacağını da ümit etmek istiyorum. İnsanın bir derdi olduğu zaman devamlı onu düşünüyor, o konudaki algısı açılıyor resmen, hassaslaşıyor. Ve bu derdi sahip olamadığı birşeyse, dışarıda sahip olan insanları gördükçe içi kanıyor, "Allahım neden ben?" diyor.. Yani iyi niyetli bir insanım, kimsenin kötülüğünü istemem, fesat düşünce yoktur ama bunca fesat/ çirkef insanın bir dolu arkadaşı varken ben yalnızım işte... 3 kişi var arkadaşım diyebileceğim üçünden de fayda yok, ben aramasam aramazlar, "noluuur birşeyler yapalım" diye yalvarmaktan bıktım.. Yurtdışında master yaptığım dönemde yabancı dostlar edindim onlar da uzakta.. Yahu yedi kat yabancıyla ellerle dostluk kurdum da şu türklerle, kendi milletimle basit bir arkadaşlık olamıyor ya. Tüm iyi niyetli arkadaşlık çabalarım karşılıksız kalıyor, burdaki insanlar hep fesat, hep bir kıyaslama hep bir rekabet duygusu.. Bazen o kadar bunalıyorum ki öleyim diyorum :(( Yalnız yaşamın tadı tuzu yok! Kitap okumak film izlemek de bir yere kadar ya devamlı bunları yaparak yaşanmıyor işte yaşanmıyor.. Ot gibi yaşıyorum.

Neyse, bu iç dökme faslından sonra sadede geleyim. Geçenlerde nette birşey okudum, kızın biri kısmet açtırma büyüsü yaptırmış ve evlenme teklifi almış falan.. Acaba diyorum bunun arkadaşlık için yapılanı var mıdır?? Yani ne bileyim insanlara daha sempatik görünmek,insanların devamlı görüşmek istemesini sağlayabilecek muska falan.. Bazılarınız gülüyor belki ama inanın, insanın bir derdi olduğunda en saçma sapan çözüm ümitlerinin bile peşinden koşuyor.. Tepe Prime'ın önünden geçtim az evvel nasıl cıvıl cıvıl, içim acıdı resmen, yalnız başına da gidilmiyor kahretsin gidilmiyor. Her gün işten eve evden işe fotokopi hayatı yaşamaktan bık-tım! Tüm haftasonlarını evde geçirmekten bık-tım!


 
herkes kendi durumunu kötü görür.. @5648 ama en azından sosyal bir çevren var, sinemaya-tiyatroya gidecek insan var en azından.. insan sosyal bir varlık ama yaşanmıyor böyle kahretsin ölüm bile bazen daha sevimli geliyor gözüme.. her haftasonu evdeyim ve ruhum ölüyor sanki, içime bir çirkin kasvet hissi çörekleniyor ailemle kavga filan ediyorum artık bu sıkıntıdan onlara sarıyorum :(((


  • Özlen_06  (10.02.15 18:42:25 ~ 18:42:48) 
nerde oturuyorsun?


  • sta  (10.02.15 18:44:02) 
@sta Ankara'dayım


  • Özlen_06  (10.02.15 18:44:44) 
Kadıköydeysen gel kahve ısmarlayim.


  • EXXE01  (10.02.15 18:45:15) 
şu ikinci paragrafta kaybettin bence. arkadaş edinme büyüsü derken şaka yapıyorsun ya da dikkat çekmek için böyle bir başlık seçtin sanmıştım.

belki de sıkıcı, sürekli şikayet eden, hiçbir plana sıcak bakmayan, muhabbeti kötü olan vs. bunlardan bir ya da birkaçısındır o yüzden arkadaşın yoktur. o zaman böyle büyüler ile bilmemneler ile kendini kandırmaya devam edebilirsin.

eğer bu saydıklarımdan biri değilsen sorun sende değildir muhtemelen. çevreni değiştirmen, yeni çevre edinmen gerek demek ki. çok fazla üzülecek bir şey değil. burada birkaç kişi ile konuşmayı dene ya da zirve oluyor, orada bir dene mesela şansını. yeni bir ortam neticede.
  • nawar  (10.02.15 18:45:27) 
istanbul olsa görüşürdük. kızlar buluşmasına da gelirdin bir sürü kişiyle tanışırdın :/


  • sta  (10.02.15 18:47:45) 
@nawar gayet ciddiyim. plana sıcak bakmayan değil atlayan bir insanım, yüzyılda 1 davet gelse atlıyorum resmen gözlerim sevinçten parlıyor, sevinçten sakarlaşıp eşyaları kırıp döküyorum :(

muhabbetim kötü? yani ne kadar eleştirel olabilirim ama kötü değil gibi geliyor bana.. çok okurum, ilginç şeyler bilirim, sense of humour um da var.. hatta bazen "ya sen bunları nerden biliyosun" derler.. ama nice kötü muhabbeti olup sessiz sakin silik mayhoş-somurtuk suratlı tiplerin çevresi var..

bu şanssızlık.. bu lanet..
  • Özlen_06  (10.02.15 18:50:58) 
Arkadas edinmek icin kurslara gidebilirsin. Ha bak dost edinirsin demiyorum ama bi avmlik bi kahvelik arkadas edinirsin :)
Dans kursu ya da seramik olabilir

  • photo85  (10.02.15 18:53:16) 
@photo85 bir iki kurs denedim aslında ama yaş grubu 93-95'liler geliyodu. ben parasında da değilim kursun napar eder veriyim yeter ki çevrem olsun diyodum. ama gençler geliyodu.

benle yaşıt (29) bi kız vardı kursta o da beni rakip gibi gördü ve ilgi göstermedi.. zaten devamlı "benim arkadaş çevrem uzay" diyip dolanıyordu kurs süresince..

ya bu ankara'da bir de kimse teklif etmiyor ya ? yurtdışında boktan bir etkinliğe gidersin anında arkadaş olursun ankara'da niye böyle ? yahu yabancılara gavur derler gavur soğuk olur derler yeminle 100000000000 kat sıcaklar ve misafirperverler. asıl türkler soğuk.
  • Özlen_06  (10.02.15 18:58:03) 
Düzeliyor zamanla merak etme :) Mesaj attım sana bir kahve içelim.


  • purusha  (10.02.15 19:01:49) 
zamanla nasıl düzelir ki bilemiyorum :((


  • Özlen_06  (10.02.15 19:06:34) 
@sta ben o buluşmalara da inanmıyorum yani gerçek :( eminim orda olan orda kalıyordur, yani zirve sonrası düzenli buluşuyor musunuz ? ben ankara'da dil gruplarının toplu buluşmasına gittim, couchsurfiing zirvelerine gittim, internations toplantılarına gittim o kadar hiçbir halt olmadı. orda oldu,orda kaldı.


  • Özlen_06  (10.02.15 19:08:43) 
adinin bas harfi ç mi?


  • kucukharfler  (10.02.15 19:09:45) 
aaa aynı ben, ama sen çok daha tepkiselsin bi de ben büyüye inanmam.
neyse çok sıkıldığın bir gün söyle kahve ısmarlarım, tepe primea gelemem ama arabam yok
:(
  • m7rv7  (10.02.15 19:10:12) 
Okurken sanki beni anlatıyormuşsun gibi hissettim:(

Uzun zamandır senin durumunda olan birisi olarak kötü haberi veriyorum; bir müddet sonra arkadaş bulsan bile sen sıkılacaksın bu defa, tek tabanca olmak hem çok sıkıcı hemde bir kere bu duruma alışınca bir daha kimseye tahammül edemiyorsun.

Sevgili bul bir tane. En kestirme çözüm bu.
  • zikardo  (10.02.15 19:23:15) 
@zikardo, beni anlayan insanların da olduğunu görmek, acımı yok etmiyor ama bir toplu iğnenin ucu dahi olsa teselli buluyorum :(

sevgili de maalesef sosyal çevreyle olan birşey :(( evden işe işten eve bir hayatım var. haftasonları devamlı evdeyim, erkeklerle tanışma ortamım hiç yok ki :((( tek yol internet onu da bir kere denedim ve soğudum. hesabı 3-4 defa bana iteleyen, hesabı ödemeden önce lavaboya kaçan, üniversitedeki 9. senesi olan okulu hala bitiremeyen, aramayıp sadece wahstaptta yazışan, haftada 1 defa buluştuğum bir herife şans verdim. 3 ay sürdü sonunda bana hakaretler etti orospu çocuğu. olan bozulan psikolojime oldu :(

yani sevgili bulma konusunda da ümidim sıfır :((((
  • Özlen_06  (10.02.15 19:28:15) 
buyuden anlamam :) gel bisiklet surelim haftasonlari ben de Ankara'dayim.


  • tirt star  (10.02.15 19:39:32) 
bacım git başkasınla eylen


  • antikadimag  (10.02.15 19:40:06 ~ 19:50:47) 
ohoo sen kız halinle sevgili bulamıcaksan biz napalım :(

Yalnız tam danaya denk gelmişsin bu arada söylemeden edemicem. Bi tane çürük elma dişledin diye elme yemicen mi bir daha? Öyle ümidim sıfır falan yok, uğraşmıyosun belli ki, azcık çaba göstermen lazım, malum azimle şeyapan duvarları deliyor.

Çok çok çirkin değilsen- değilsin dimi?- öyle bir dünya yok, illa ki bulursun gönlüne göre birini.
  • zikardo  (10.02.15 19:40:53) 
Aglattin :( allah kurtarsin


  • intern in the house  (10.02.15 19:46:29) 
@gram altin
öyle bi dünya yok hocam be!

  • zikardo  (10.02.15 19:47:19) 
benim de aynı, bahar gelince dürt bisiklet binmeye gidelim eymir'e.


  • groovettyn  (10.02.15 19:48:39) 
@zikardo, güzellik görecelidir ama ben çirkin olduğumu düşünmüyorum, aynaya baktığımda gördüğüm yüzden memnunum. çok kısa değilim, kilo problemim de yok.. o yüzden sevgilisizlik sorununu sosyal çevre eksikliğine bağlıyorum :(( sevgilisi olan kızlar hep arkadaşları sayesinde buluyor :(

nasıl çabalamam lazım bilmiyorum :( yeni ortamlara girmeye çalışıyorum ve ilgilenen erkek çıkıyor ama ciddi olmadıklarını düşündürüyorlar. ben cinselliğe dayalı maceralar değil bir bana destek olacak birini isterim ama bu yüzyılın erkekleri ilişkiden sevgilikikten kaçıyor, az buçuk sorumluluk var ya!
  • Özlen_06  (10.02.15 19:52:39) 
Bu devirde kim kalmış ki seni görür görmez hadi evlenelim diyecek? Bu işler zamanla, hem sen vakit geçirmek için birini arıyordun rota ne ara evliliğe döndü.

Her şey sırayla, sen önce o seninle ilgilenlerden birine şans ver bi sevgili yap sonrasını sonra düşün.
  • zikardo  (10.02.15 20:00:29) 
ben hemen evlilik demiyorum sadece düzgün bir sevgili istiyorum. yani o demin anlattığım dana gibi sadece whatsapp tan yazıp hiç aramayan, haftada 1 defacık buluşan, derdimi dinlemek istemeyip de sadece öpüşmek isteyen birini istemiyorum :( karşıma biri çıksa şans vermeyi tabi ki isterim de kimse çıkmıyor ki :((


  • Özlen_06  (10.02.15 20:03:05 ~ 20:04:01) 
Bak burada bile kaç kişi kahve içelim, sohbet edelim demiş. Bence senin derdin üzüm yemek değil bağcıyı dövmek. Kimseye tik de koymamışsın.

Erkek olarak söylüyorum, "kahve içelim" derken amacımız illa ki üçüncü buluşmada yatağa atmak değil. Kıraathaneye gidip emeklilerle "ne olacak bu memleketin hâli?" muhabbeti yapacağımıza karşı cinsten yaşıtımız biriyle sohbet muhabbet etmek tabii ki daha çekici bizim için. Haftada bir iki kere birileriyle dışarıda buluşup vakit geçirsen bu duyuruyu açma ihtiyacı hissetmezsin. Ki seninle buluşmaya gönüllü kaç kişi var gördüğün üzere. Lütfen.
  • yirmisantim  (10.02.15 20:03:09) 
20cm+1
Ağlayıp sızlanıyosun sadece. harekete geç, 10 tanesi dana çıkar 11. adam çıkar, denemeye devam.

  • zikardo  (10.02.15 20:09:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.