[]

almanca hakkinda

arkadaslar selam. oncelikle sifir almanca bilgim var, upper intermediate-advanced civari ingilizcem ve intermediate seviyede ispanyolcam var. almanya'da almanca egitim veren bir bolumde yuksek lisans yapmayi dusunuyorum, ancak dil konusunda kaygilarim var. turkiye'de 1-2 sene duzenli kurs gorsem seviyem egitim gorebilecegim bir hale gelir mi? yoksa hic kasma ingilizce yuksek lisans mi bak dersiniz? bir sekilde almanya'ya kapagi atmak istedigim icin saglam bir almanca egitiminden gecmek istedim. goruslerinizi merak ediyorum.




 
almanya'da da okulun kurs programına katılabilirsiniz. almanya'da eğitimin ücretsiz olması gibi bu program da ücretsiz ya da çok maliyeti yok sanırsam. eğer orda yaşam masraflarını karşılayabilecekseniz orda dil öğrenmek çok daha kolay olur.
ama almanyada çalışma düşünceniz yoksa ingilizce master bakın. akademi düşünüyorsanız ingilizce eğitim görürken öğrendiğiniz günlük almanca yeterli olur almanyada yaşamak için.

  • carnal malefactor  (31.01.15 16:47:48 ~ 17:03:21) 
maddi kaygim yok fakat turkiye'de isimle ilgili 1-2 yil tecrube kazanip bunun master/is basvurularinda olumlu yansiyacagini dusundugumden ondan sonra almanya'ya gitmenin daha mantikli olabilecegini dusundum. istedigim master alaninda ingilizce egitim veren tek okul var fakat o da ingiltere'deki bir uni ile beraber egitim veriyor, o yuzden pek sicak bakmadim bu secenege.


  • costa blanca  (31.01.15 17:04:00) 
goethe institute gidersen 2.5 yilda b2 olursun.


  • medievalman  (31.01.15 18:02:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.