[]

ekmek yapma makinası sorusu

Öncelikle, ekmek yapma makinası almayı düşünüyorum ve önerilere açığım. arçelik fiyat olarak çok uygun göründü, öyle çok paralar vermeyi düşünmüyorum. yalnız 2 model arasında tek ve çift hazmeli olmaları dışında bir fark var mıdır? ben göremedim ama yine de bi fikir sormak istedim. 600 watt - 800 watt farkı aynı anda 2 katı ekmek pişirebilmesi içindir diye düşünüyorum. eğer başka bir fark yoksa teklisi benim için gayet yeterli olacak.

www.istanbulbilisim.com.tr

www.istanbulbilisim.com.tr

 
bir kere ekmek yapılıp sonra rafa kaldırılan cihazlar bunlar. öküz kadar aletten bile bi tane normal türk erkeğini doyuracak ekmek çıkmıyor. o yüzden alma.


  • roket adam  (27.01.15 21:22:04) 
Soruya ekleme yapayim:
Bu aletle duzenli ekmek yapip, evin ekmek ihtiyacini bununla karsilayan var mi, kullanisli mi bunlar?

  • delifaruk  (27.01.15 21:23:33) 
önerilere alıp almama konusunda değil marka model konusunda açığım. normal türk erkeği değilim, beni 2-3 gün götürür bundan çıkan ekmek. kullanıpkullanmamak konusunda tereddütüm yok.


  • minguinho  (27.01.15 21:27:14) 
anneme Arçelik K-2715 Ekmek Yapma Makinası almıştım zamanında, halen kullanıyor. enfes ekmekler çıkıyor. 4 kişilik aile doyuyordu ekmekle. 800 w olması daha iyi olur çünkü güzel pişirir. tekli haznesini kullanır genelde.


  • teknikekip  (27.01.15 21:27:39) 
@teknikekip peki 2 hazneyi de doldurduğunda iyi pişiyor mu yine 800 watt lık motorla? eğer pişiriyorsa 600 watt 1 hazneye yeter diye düşünüyorum. yerim dar, tek hazneli olan daha küçük, sıkıntı yaratmayacağından emin olursam benim için çok daha uygun olacak


  • minguinho  (27.01.15 21:31:16) 
Bizdeki tek hazneli arcelik, iyi de pisiriyor ama biz ne kadar kullaniyoruz muamma...


  • physcos physcos  (27.01.15 21:35:05) 
bir kişiyi bile doyurmıcak ekmek çıkan diyenler nasıl birşey kullanıyo bilmiyorum.gayet bir aileyi yarısıyla bile doyurabilecek bir ekmek yapıyorki ben baya baya yiyen bir insanım.eğer evde düzgün biryer varsa güzel ekmekler yapılabilir.


  • lprytk  (27.01.15 21:44:10) 
tek hazneliye baktım, ekmekler iyi pişmiş görünüyor. ikisi arasında boyut olarak pek fark yok sanıyorum. tabii yine de siz bilirsiniz. ben olsam 800w olanı alırdım. ileride işi sanata çevirmek isterseniz bir hanesinde zeytinli diğer hanesinde cevizli ekmek yapabilirsiniz örneğin.


  • teknikekip  (27.01.15 21:45:00) 
ikisinin programı da aynı gibi. 800 wat ikili pişirme için değildir, kabuk içindir sanırım.
2715 de ayrıca bir kazan daha var ve iki karıştırma aparatı var bunlar fiyat farkını açıklıyor.

2715 şöyle:
ekmeksanati.com
paslanma sorunu oluyor denmiş:
ekmeksanati.info

çift kazan seri ekmek yaparken kullanışlı olabilir. büyük kazanda pişirdin diyelim, soğumasını beklemeden ikinci kazanla tekrar ekmek yapabilirsin. ikili kazanda aynı anda değişik iki çeşit ekmek yapabilirsin. başka bir numarası yok.
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (27.01.15 21:59:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.