[]

büyük kuzeni gezdirmek

ingiltereden amcamın oğlu geldi. 2 gün önce bizi ziyaret ettiler. kendisi 30 yaşında ve şu an amcamın evinde. akrabalarını ziyaret etti sanırım. burada arkadaşı var mı yok mu hic bilmiyorum. bunun dışında şu an şehirdeki tek kuzeni benim sanırım.(anne tarafından emin değilim) ben 19 yaşındayım az biraz sohbetimiz var. şimdi bu adamı dışarı çıkarmak bana düşer mi, düşmez mi? londra'dan gelmiş burada canı sıkılsın istemem. mesaj atsam mı diye düşündüm ''abi canın sıkılırsa felan beni ara çıkarız'' tarzında. ama benim hakkımda hayırlı kuzen diye mi düşünür yoksa zaten arkadaşları felan varsa yaş farkından da dolayı anlamsız bir şey mi olur bilemedim?




 
at mesaj ya niye atmayasın. ben programını falan bilmiyorum tabi ama musait oldugun bir zaman dısarı cıkalım istersen ara beni kuzi de


  • cokponcik  (27.01.15 18:27:46) 
"Uygunsan gitmeden bir görüşelim kuzen" diye mesaj atabilirsin. Böylelikle kuzenini görmüş olursun. Buluşunca da baktın ki plansız ve programsız, gezmeye dolaşmaya devam edersiniz. Arkadaşları ise planı varsa en kötü biraz kuzenini görmüş olursun; özlediysen hasret giderirsin, tanımıyorsan biraz tanımış olursun.


  • aychovsky  (27.01.15 18:36:39) 
At tabi oglum, niye kotu dusunsun, cok iyi niyetli bi mesaj bence


  • balpolen  (27.01.15 18:38:56) 
bizden gideceklerken ne zaman gidiyon abi dedim. 1 hafta sonra dedi. gitmeden görüşelim dedim zaten. olur ya tabi dedi. o sırada babam salı günü mezarlığa gidelim dedi. o da hmm salı günü görüşürüz mezarlığa gidecekmişiz dedi. bugün de gittik zaten.


  • bana jacob diyolar  (27.01.15 18:39:21) 
Niye uygunsuz olsun? At mesaj, takilirsiniz. Ben olsam hosuma giderdi.


  • delifaruk  (27.01.15 18:42:02) 
Sali gunu zaten gorustuyseniz ve sadece bi hafta kaliyosa bosver yahu ustune duseni yapmissin


  • photo85  (27.01.15 18:51:31) 
Sikilirsan haberim olsun kuzii de olsun bitsin


  • selam  (27.01.15 21:17:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.