[]

İstanbul Üniv. yüksek lisams tez teslim süresi

2012 güz döneminde tez için konu belirledim, danışman ataması yapıldı ancak tezi yazmadım dolayısı ile teslim edemedim. Şimdi yazmak istiyorum ancak azami süreyi tamamladım mı acep? Okuldan atılma kalktığına göre tezimi yazabilir miyim? Yoksa iş işten geçti af mı beklemeliyim? Yönetmeliği okudum ama Yüksek Lisans tez teslim süresinden bahsetmiyor. 2009 girişliyim, bilimsel hazırlık da okudum.




 
sanırım harcını ödedidikten sonra sorun yok


  • high hopes of the sozluk  (25.01.15 22:13:18) 
2 dönem de harç ödemedim. Ödeyince normale döner mi yani?


  • alf  (25.01.15 23:12:18) 
arada başka aşamalar da var: belirlediğiniz konu danışmanın ve enstitünün onayından geçti mi? danışman onayından sonra tez projesi zamanında teslim edildi mi? faaliyetlerle ilgili altı aylık raporlar sunuldu ve başarılı bulundu mu? yani dersler verildikten sonra ve tez yazımından önceki aşamalar, aşağıdaki koşul ve sürelere uygun olarak tamamlandı mı?

Tez süreci
MADDE 35 – (1) Danışmanın belirleyeceği tez konusu anabilim/anasanat/bilim/sanat dalı/program başkanlığı üst yazısı ile en geç ikinci yarıyılda ilgili enstitüye önerilir ve öneri ilgili enstitü yönetim kurulu kararıyla kesinleşir. Tez konusu önerisinin uygun görülmemesi halinde ilgili enstitü yönetim kurulu değişiklik talep edebilir.
(2) Tez konusu kabul edilen öğrenci, hazırladığı tez planı/projesini danışmanının onayından sonra en geç ikinci yarıyılın sonunda ilgili enstitüye teslim eder ve en geç üçüncü yarıyılın başında tez çalışmasına başlar.
(3) Öğrenci, tez çalışması faaliyetleri ile ilgili olarak her yıl Haziran ve Aralık aylarında danışman tarafından birer ara değerlendirmeye tabi tutulur. Varsa ikinci danışman toplantılara karar hakkı olmadan katılabilir. Öğrenci, altı aylık sürede yaptığı ve gelecek altı ayda yapacağı çalışmaları belirten yazılı faaliyet raporunu toplantı tarihinden itibaren en az beş iş günü öncesinde danışmanına verir ve raporunu sözlü olarak savunur. Öğrencinin faaliyetleri, danışman tarafından başarılı veya başarısız olarak değerlendirilerek bir rapor ile üç iş günü içerisinde ilgili enstitüye bildirilir. Başarısızlık halinde, nedenleri raporda belirtilir. Raporun bir kopyası öğrenciye verilir. Mazeretsiz olarak raporunu sunmayan veya savunmayan öğrenci tez çalışmasının o döneme ait faaliyetlerinden başarısız sayılır.
(4) Öğrencinin, tezini teslim etmeden önce derslerini, seminerini, kredisini ve AKTS kredisini, varsa tamamlayıcı faaliyetlerini/uygulamalarını başarıyla tamamlaması ve son ara değerlendirme raporunda başarılı olunması koşulu ile en az iki tez rapor döneminin geçmiş olması gerekir.
  • tedirginlik hucresi  (25.01.15 23:40:04 ~ 23:43:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.