[]

insan neden

karanlikta sevismek ister?




 
utandığı için
vucudunu beğenmediği için
karşı tarafın vucudunu beğenmediği için
  • elorelia  (19.01.15 22:56:59) 
perdeler ışık olduğunda içeriyi gösterdiği için olabilir.


  • p girl  (19.01.15 23:01:17) 
1) kusurlarını partneri görmesin diye.

kendisinden etkilenmiş ve yatağa kadar gelebilmiş biri var yanında ve kilosuydu, selülitiydi, küçük pipisiydi vs. kusurlu durumlar görülsün istenmiyor

2) karşısındakini görmeyip başkasını düşünebilsin diye.
  • Fayfa  (19.01.15 23:01:56) 
Gündüz Vassaf isimli pek muhterem psikoloğumuz/yazarımız bu konuya Cehenneme Övgü isimli kitabının Geceye Övgü pasajında çok güzel bir şekilde değiniyor. Aradığın cevaptan fazlasını bulabilirsin burda.


  • emfuzi  (19.01.15 23:02:41) 
Aklınızda bulunsun, bazı cinler insan kılığına girerek hoşlandıkları kişilerle ilişkiye girmeyi deneyebilirler. Bu cinler ışık altında ilişkiye girmek istemezler, vücutları yorgan altındayken ya da loş, karanlık ortamlarda cinsel münasebet kurmak isterler. Bu cinlerin göbek delikleri insanlarınkinden farklı, dışarıya doğru kıvrımlıdır. Sizinle karanlıkla ilişkiye girmek isteyen olursa göbek deliklerini kontrol edin her ihtimale karşı.


  • benim adim kerim hepinizi severim  (19.01.15 23:02:56) 
Sevişme tipi eylemler bizim kültürümüzde hala biraz tabu, insanlar ayıp bir şey olduğunu düşündüğü için karanlığı tercih ediyorlar. Tabii bu dediğim biraz daha önceki jenerasyona ait bir hareket. Ki burada "Banyoyu tamamen çıplak halde yapmak günah mıdır" diye soran insanlardan bahsediyoruz.


  • angelus  (19.01.15 23:07:58) 
ben diyorum ki bir duyuyu iptal edip diğerlerini güçlendirmek


  • shotgunwoman  (19.01.15 23:21:18) 
odağı azaltmak.


  • achtundsiebzug  (19.01.15 23:24:21) 
vücudundan utanmak işte ne klasik neden.


  • fayfim  (20.01.15 00:08:42) 
Ekmek arası ekmek yemenin yan etkileri.


  • arnold schwarzeneger  (20.01.15 07:56:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.