[]

italya'ya turla mı gitmeli, kafana göre mi?

6. ayda evlilik sebebiyle italyaya gitmek taraftarıyız. şimdiden organizasyon yapayım diyorum. turlara mı bakmalı yoksa uçak bileti alıp oteli ayarlayıp kafama göre mi gitmeliyim? hangisi daha mantıklı acaba?




 
Ucak bileti ayarlayip, oteli ayarlayip gitmek mantikli.
Sebebi, daha ozgur gezebilmek, daha fazla gezmek, daha az maliyet. Yapmacik yapmacik gezmelere bir dunya para vermeyin.
Maliyeti ayni bile olsa turla gitmezdim ben olsam. Zaten ben de turla gitmedim Italya'ya:)
  • delifaruk  (19.01.15 19:45:40 ~ 19:47:46) 
Bana kalırsa kafanıza göre... Şehire göre önerilerde bulunabilirim.
Bana kalırsa İtalya, sokaklarında gezerek görülmesi gereken bir ülke. Sıcaklığını güzelliğini hissetmek gerek :)

  • kitap arasında kalmış silgi tozu  (19.01.15 19:45:43) 
balayına organizasyonla gitmeyin. serbest olmak isteyeceğiniz ender dönem


  • monreve  (19.01.15 19:49:38) 
para varsa ve kpss kazanılıp memur olunduysa turla gitmek mantıklıdır. yoksa 40-50 yaşından önce tura gitmenin mantıkla açıklanacak bir yolu yok.

azıcık araştırmayla gayet uygun otel ve uçak bileti bulunur. turla italyaya giden aile üyeleri termini yi bile görmeden geldiler. ben romada terminin arka sokaklarında ne dönüyor konusunda yorum yapabilecek hale gelmiştim.

ha napolisidir falan biraz iyi araştırmak lazım onun dışında çok problem çıkmaz.
  • terlikli cita  (19.01.15 20:01:06) 
diğer ülkelere turla gitmedim ama italyaya gittim. özellikle romaya, pompeiye falan gidecekseniz turu tavsiye ederim. en iyisi de pronto tur. orda bi adam vardı tur rehberi adını hatırlamıyorum ama inanılmaz bilgiliydi. bir daha gitsem italyaya yine prontoyla giderim.
not: reklam gibi oldu ama alakam yok söyliyeyim de :D

  • sta  (19.01.15 20:14:13) 
Tursuz gidin kesinlikle. Size kalacak yer, restoran va herşey önerebilirim gideceğiniz şehirlere göre.


  • suicides underground  (19.01.15 21:27:39) 
turla gitmeyin. çoğu tur rehberi maalesef bilgisiz-eksik bilgiye sahip, turla hareket etmek zaman kaybettirir, iki kişi alacağınız zevki alamazsınız, ''etkinlik yapıyoruz'' ayağına 10-20 euro tutan yakın şehirlere kişi başı 50-60 euro civarı fiyatlar çekiyorlar vs vs.

ama şöyle bir şey var, turlar çoğu zaman otel ayarlama ve uçak bileti dahil olarak daha ucuz bir fiyata geliyor. tur alırsınız. ama etkinliklerine katılmak yerine kendi başınıza gezersiniz. turun da sizi otele bırakma-otobüs vb. hizmetlerinden yararlanmış olursunuz.
  • gizemlikovboydankacankertenkele  (20.01.15 09:26:54) 
tursuz gittim, 10 sefer daha olsa gene tursuz giderim.tur dediğiniz şey otobüs seyahati tamamen. sabahın köründe kalk, milleti bekle, biri odada uyuyakalsın otobüsün başında sinire kes. müzede takılsın kalsın sen gene otobüste bekle. koştur koştur dur sonra.


  • galahad  (20.01.15 09:40:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.