[]

araba markalari

aklimda soyle bir sey kalmis sizede sorayim istedim ne kadar dogru ne kadar yanlis diye :) mesela hyundai arabalari teneke benim icin dandik araba dandik ic tasarim bes para etmez bir araba markasi. Ayni sekilde citroen ve peugeot ta oyle sayilir. valkswagen, bmw, opel, honda saglam araba markalari. Honda diyince aklima direk motoru geliyor kolay kolay bozulmuyor honda nin motorlari saglam oluyor. Sizin fikriniz nedir? Mesela bir mercedes diyince akliniza ne geliyor?




 
Daha cok ulkeleriyle kodlanmis aklimda.

Fransiz guvensiz,
Japon sorunsuz,
butun dunya Almanin dassagini yesin.
  • signore  (18.01.15 19:50:52) 
bence citröen fiyat performans canavarı
mercedes arabadan anlamayan zengin arabası
renault ekonomik araba, yakıtı az, dayanıklı
vw şekilci insanlardan gereksiz paralar alan can bir firma
peugeot fransız tofaşı
fiat türk tofaşı
toyota üretim dehası, sağlam, dayanıklı
audi ve volvo arabanın kralları

bence böyle.
  • eksi sozluk e bir daha geldim  (18.01.15 20:03:29) 
toyota sorunsuz araba
bmw en guzel sey

  • exlibris  (18.01.15 20:19:37) 
almanlar arabanın yanında prestij de satar. ve bunu fiyata ekler.

japonlar sadece araba satar. verdiğin paranın tam karşılığını japon araçlarında alırsın.

renault gibi markalar f/p araçlar satar. bi şeylerden kısar belki ama işini her türlü görür. yedek parçası ucuzdur nispeten. fiat da bu sınıfa girer. hyundai de.

ford cidden sağlamdır. ama konforu azdır.

volvo ve saab ekstra güvenli araçlardır. bunu da fiyata eklerler.

ancak, araba üretmek kolay bi iş değildir. arkasında muazzam yatırımlar ve mühendislik var. yani çok kıyıda köşede kalan bi marka değilse üretilen bi arabaya '5 para etmez' demek iddalı olur.
  • icim urperiyor  (18.01.15 20:23:41) 
italyan arabalari da guc ve karizma bilesimidir. dunyanin en prestijli spor arabalarini cizme uretir


  • exlibris  (18.01.15 20:27:26) 
Araba markalarını duyunca aklıma gelenler:

mini cooper/ audi a3-zengin çocuk arabası, aileden zengin.
bmw-zengin de olsa apaçi, keyif için hız yapar, selektör yakmak en büyük hobisi.Ama iyi bir marka.
mercedes-kalite
renault-şirket aracı, sıkıcı bir marka, sevmem. Sıradan, görüntü olarak çirkin.
honda-iyi ama japon arabasına göre fazla yakıyor.
toyota-evli, çocuklu 30larında olan adam arabası. hesaplı, dayanıklı.
fiat-500 ise evin tasarımcılık okuyan kızı, linea şirket aracı, punto yeni işe başlamış aileden zengin olmayan arabası. Çok kaliteli değil
vw- mercedes alamayan adamın tercihi, golf iyi araba ama pahalı, muhtemelen alan iyi kredi altına girmiş oluyor. Overpriced.
volvo-canına kıymet veren zengin aracı, böyle bmw gibi apaçi ruhlu değil, güvenlik önemli.Güvenli-kaliteli.

Çok param olsa mercedes, audi, volvo alırım. Şu an japon arabası kullanıyorum az yakıyor, sorunsuz diye.
  • urasil  (18.01.15 20:36:48 ~ 20:39:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.