[]

eczacılık fakültesi 2013 öncesi ve sonrası girişler

linki en altta olan yönetmelikte diyor ki:

"v) Yardımcı eczacı: 2013 ve daha sonraki yıllarda eczacılık fakültesinde okumaya hak kazanmış olup mezun olduktan sonra serbest eczane açmak veya serbest eczanelerde mesul müdür olarak çalışmak için en az bir yıl müddetle hizmet sözleşmesine bağlı olarak mesul müdür eczacı ile birlikte serbest eczanelerde veya hastane eczanelerinde çalışan eczacıyı,"


buna göre:
"Eczacılık fakültesi mezunları bundan böyle hemen eczane açamayacak. 2013 ve sonrasında eczacılık fakültesine girenler mezuniyet sonrası serbest eczane açmak veya mesul müdür olmak isterse bir yıl süreyle yardımcı eczacı olarak çalışacak."

peki 2012'de marmara eczacılık'a girip, sonra 2015'te ankara eczacılık'a geçiş yapan biri için hangi durum geçerli? eskisi gibi mi yoksa 2013 sonrası giriş yapmış gibi mi kabul edilir?


ilgil yönetmelik:
www.teb.org.tr

 
geçiş nasıl oldu yatay geçiş mi, öss ye yeniden falan mı girdin. Yatay geçiş ise 2012 yılına dahil olursun.


  • Greycrescent  (15.01.15 08:26:14) 
yatay gecis
bunu en iyi kime sormak lazim? resmi bir dilekce yazsak?

  • Sarix  (15.01.15 08:27:19) 
ogrenci islerine sorabilirsiniz.ozel bir durum degilse gecis yaptiniz donem kurallarina tabii olursunuz her anlamda.


  • caylaktozu  (15.01.15 09:30:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.