[]

Steven Gerrard (Caps)

Ne düşünüyosunuz bu konuda ?
Edit : Resmi hesaptır heralde, yanındaki de kızı. Resmi hesapmış evet.



 
değişir.

- kız stiv'in akrabası mı?
- stiv bunu kendi resmi hesabından mı paylaşmış?
  • dusmanimizkindirbizim  (04.01.15 14:09:02) 
ohoo kızıysa hiçbir sorun yok. kız da razı babası da. gayet sevgi göstergesi oldugu belli. sadece tüm dünyadan, farklı kültürlerden takip edilen bir takımın kaptanı olarak temsil ettiği ticari kaygılar açısından eleştirilebilir ama insani veya kişisel olarak eleştirilecek hiçbir şey bence bu olayda.


  • dusmanimizkindirbizim  (04.01.15 14:12:52) 
konu çocuklar olunca çok dikkatli davranılması gerekmiyo mu?


  • Allahin Sopasi  (04.01.15 14:14:16) 
e dikkatsizce bir şey yok ki bunda. kendi kültür ve değerlerimize göre yargılarsak sorunlu görülebilir ama adam kızını öpüyor, kızı da adamı öpüyor. sorun nerede?


  • dusmanimizkindirbizim  (04.01.15 14:21:22) 
dunyanin hic bir kulturunde kizini boyle atesli dudaktan opmenin aciklamasi yapilamaz. o yuzden kultur, medeniyet gibi antin kuntin mazaretlerle sevimli gostermeye calismayin. cok komik oluyorsunuz.


  • mayeskuel  (04.01.15 14:23:51 ~ 14:24:35) 
Evet dikkat etmesi gerekiyor da bize ne :)


  • secilmis uye  (04.01.15 14:24:49) 
adamın kızıyla öpüşmesine utanmasanız seks yapmış diyeceksiniz arkadaşlar. ateşli öpüşme ne demektir? dünyadaki herhangi bir şey herhangi bir kültürde gayet normal olabilir. bu kadar sığ düşünmeyin.


  • dusmanimizkindirbizim  (04.01.15 14:26:48) 
Bence normal falan değil, öpüşüyorsa öpüşsün de kendi Instagram hesabından milyonlara bunu servis etmek nasıl bir amaca hizmet ediyor?

Bir benzerini Hakan Ural da yapmıştı bir süre önce, o da anlamsız geldi en az bunun kadar.

(bkz: hakan ural'ın kızıyla dudak dudağa öpüşmesi)
  • an engineer  (04.01.15 14:28:15) 
@mayeskuel bilgin yanlış dostum :) birçok kültürün farklı cinsel adetleri var. şimdi iki eş alma sana göre saçma olabilir ama ortadoğu'nun birçok ülkesinde normal. Bazı ülkelerde kadının bakire olması hiç hoş karşılanmazken bazılarında bakire makbuldür. Bazı yerlerde damadın arkadaşları evlilik öncesi gelin hanımın bekaretini alırlar. Daha birçok çeşitli şeyler mevcut. Mesela başlık parası nedir? Baba kızını en çok para verene satar. :s? Morgan Freeman kendi torunuyla evlenmiştir. ABD'de özellikle bu tarz şeyler çok yaşanıyor. Kimisi olabilir derken kimisi olur mu öyle diyor. Denildiği gibi Hakan Ural'da öpmüştü. Bana göre de uygun değil! Onu da belirteyim :)


  • secilmis uye  (04.01.15 14:33:44 ~ 14:34:54) 
@dusmanimizkimdirbizim atesli opusme el ve vucut temassiz ve ayakta olur. eger isin icine el, kol, beden temasi, ve oturmak girerse atesli olur. tipki fotoda goruldugu gibi. bir baba buyuk yastaki kizini dudaktan opebilir amerikan filmlerinde de gorebiliriz ve bu her zaman ayakta hizli bir opucuk olur. ama burada masallah gerard kizi sarip sarmalis.

bu yasa gelip bunu bilmiyor yada ayirt edecek kadar analitik zekaya saahip degilseniz kalkip muhalefet etmeyin.
  • mayeskuel  (04.01.15 14:35:13 ~ 14:40:11) 
@seiclmis uye, ben kulturlerde yok demedim. her kulturun sacma sapan adetleri var. sacma olmasi o kulture mantikli aciklamalar yapilacagi sonucunu gostermez. faslilar da karilarina essegim diye hitap ediyor. simdi bu da kultur. ama bunu kulturel cesitlilik diye sevimli gosteremezsiniz. apacik yanlis ve insan haklarina aykiri bir durumdiur.


  • mayeskuel  (04.01.15 14:38:50 ~ 14:39:33) 
@mayeskuel

gerrard ve kızının kendi rızalarıyla bu şekilde öpüşmesinde yanlış ne var sencE?
  • dusmanimizkindirbizim  (04.01.15 14:45:21) 
@dusmanimizkindirbizim ben bi yere takıldım. dedin ya kızıysa hiç sorun yok diye. kim olsaydı sorun olurdu ?


  • Allahin Sopasi  (04.01.15 14:46:55) 
Babam benim dudağıma öpücük kondururdu, yani bu şekilde tutup da dudaklarıma yapışıp öpmezdi ama ondan bile rahatsız olurdum da üzülmesin diye bir şey demezdim. Bence insanın çocuğuyla da sınırları olmalı. İleride sevgilisini öperken, babam da/annem de beni böyle öperdi diye düşünmemeli çocuk. Çocuk bakımından kafa karıştırıcı olabilir bence. Böyle düşünmekle beraber ben de çocuğumu kesin öpücem dudaktan. Kedimi bile öpüyorum.


  • m e l t e m  (04.01.15 14:48:39) 
@allahın sopası

kim olsa sorun olurdu bilmiyorum ama kızı olduğuna göre, kızını çok seviyordur her baba gibi ve bu şekilde de sevgisimi göstermiş olabilir.

mesela bi takım arkadaşının sevgilisi olsaydı sorun olabilirdi belki.
  • dusmanimizkindirbizim  (04.01.15 14:56:08) 
kocasi ingiliz bi komsunuz, annenin ve babanin yaninda kizini boyle atesli sekilde opse yine buradaki gibi israrla savunmaya calisir miydin?


  • mayeskuel  (04.01.15 15:01:30 ~ 15:04:31) 
@mayeskuel

inatla muhalefet etmiyorum. bir soru sordum mesela en son sadece. o soruya cevap vermek yerine alakasız bir şekilde benim hakkımda saçma sapan laflar ediyorsunuz. daha fazla tartışabileceğim seviyede değilsiniz. hadi iyi günler.
  • dusmanimizkindirbizim  (04.01.15 15:04:16) 
bir kadin ve erkek sokakta kendi rizalariyla sevisse sorun neyse burada da sorun o.


  • mayeskuel  (04.01.15 15:06:40) 
şimdi beni kaba olarak niteleyeceksiniz ama, dil yok işin içinde.
muhtemelen alkollü, kızına sevgisini yeterince gösteremediğini düşünüyor, bir şekilde göstermek istemiş, ama kaba bir ifade şekli olmuş.
ensestle ilgisi varmış gibi görünmüyor, muhtemelen adamın aklındakiler çok başka o sırada.
ha ensestle ilgili olarak da konuşulabilir ahlaki açıdan, ama şu fotoğraf bağlamında ona gerek yok.
  • yalnux  (04.01.15 15:13:30) 
@mayeseksüel dahil olmayayım diyorum ama bu otobüste öpüşen çifte "burası sex otobüsü değil" diyen sen miydin? ya da böyle kafelerde sarılıp oturan çiftler olur (boktan kafelerde) garson gider burası aile kafesi der, sarılmayın der, uzaklaşın der :D ona benzettim seni.

kocası ingiliz biri kızını benim yanımda böyle öpse savunmam ama yermem de :) daha doğrusu müdahil olmam olaya :) herkes de böyle olmalı bence.
  • secilmis uye  (04.01.15 15:14:50 ~ 15:18:14) 
dudaktan opmesi problem degil. dudaktan atesli opup ustune bunu milyonlarla paylasmak problem. o yuzden uygarlik tatavalariyla gelmeden once ne yazdigimi bi daha okuyun.


  • mayeskuel  (04.01.15 15:21:11) 
Düzeltiyorum bir ingiliz adam kızını yanımda böyle ateşli öpse müdahil olmam. Beni ilgilendirmez diye düşünürüm. Nasıl müdahil olacaksın ki? Adama posta mı koyacaksın ne yapıyorsun lan sen kızına diye? Kızı çekip yanından alacak mısın? Emin ol ikisi de sana sen kimsin......derler :) İşte tüm problem de sizin bu tavrınız yüzünden kaynaklanıyor. Sizin kızınızı öpmüş gibi davranıyorsunuz. Arkadaş bundan sanane? :)


  • secilmis uye  (04.01.15 15:26:01 ~ 15:51:43) 
@secilmisuye acıkcası ben demek istedigini anlamadım. kız razı falan diyosunuz da kız 8 yaşında daha neye rızası olabilir. ya da hangi bilinçle size ne diyebilir ki?


  • Allahin Sopasi  (04.01.15 16:02:24) 
Kız razı dememiştim ama kız razı tabii ki. Rızası babasının ona cinsel istismarda bulunması değil. Babası ile arasındaki ilişkinin böyle olması. Sizin içiniz fesat. İkincisi ateşli öpmenin ölçüsü nedir? Yani bu öpücük bana göre ateşli değil. Sadece tuttuğu için öyle görünmüş olabilir. Kısa bir öpücük. Dil deymiyor. Hadi bakalım bana göre de ateşli değil şimdi ne olacak :)

Burada ne diyebilirsiniz onun cevabını verirseniz sonuca çabuk ulaşabiliriz. Suç teşkil etse zaten müdahale edilir. Hukukü açıdan suç değil? Ahlaki açıdan suç değil? ee sorun nerde?
  • secilmis uye  (04.01.15 16:17:57 ~ 16:18:51) 
Suç tabii ki de değil. Size suç olduğunu düşündüğümü hissettiren ne onu anlamadım. Kız razı demedim derken sizi kastetmemiştim zaten. Razı denilmiş diye belirtmiştim, başkası demişti yani. 8 yaşındaki bi çocuğun razı olma ya da razı olmama gibi bi durumu olamaz zaten. Fotoğraf açıklamasına bakarsanız big smacker demiş. Şapur şupur öpme manasında yani. Küçük bi öpücük değil. Bu davranışın suç olması değil de daha çok doğru olup olmadığı konusunda tartışıyorduk aslında.


  • Allahin Sopasi  (04.01.15 16:28:58) 
@Allahin Sopasi Bana dememişsiniz ama benim nickimi koymuşsunuz? :)
O zaman şöyle sonuca varıp kapatalım. Bu davranış bazılarına göre normal, bazılarına göre anormal :) Onlara göre anormal bir şey olmadığına göre, bizim herhangi bir şey deme hakkımız olmuyor aslında olmamalı :) Çünkü çatışmalar hep bundan çıkar.

  • secilmis uye  (04.01.15 16:43:05) 
sizinle ilgili cümlem bittikten sonra direk başka konuya dalınca öyle durmuş evet ama size demedim. Siz razı dememiştiniz çünkü :) Belki de biz çok muhafazakar ailelerde büyüdük ondan anormal geliyordur haklı da olabilirsiniz.


  • Allahin Sopasi  (04.01.15 17:05:53) 
@Allahin sopasi olabilir. Ama sorun aslında anormal gelmesi de değil. Sonuçta bu davranışı anormal bulman da onlara göre anormal olabilir. Ya da bu kadar yakın bir ilişki kurmaman onlara anormal gelebilir. Asıl sorun anormal görüldüğünde müdahale edenlerde. Mesela Tayyip'in yaptığı gibi. Yok alkol içmeyin, yok kızlı erkekli yaşamayın. Arkadaş bunlar 20-25 yaşını geçmiş insanlar. İster alkol alırlar, ister grup seks yaparlar. Orgilerden orgilere uçarlar. Senin anormalin olabilir ama onların normali. Herkes kendi istediği gibi yaşar.

Bunu savunuyormuş gibi olmayayım. Ben de bu şekilde öpmem. Dudaktan da öpmem. Ama onların öpmesi de beni ilgilendirmez, rahatsız olmam. Banane yani :)
  • secilmis uye  (04.01.15 18:18:53 ~ 18:21:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.