[]

Gece gece aklımdan çıkmıyor

Iyi geceleriniz olsun

Öncelikle sorum su sizce telefon mu yoksa uçak mı nimet insanlık için..hani ikisi de nimet de hangisi daha nimet

2- öncelikle 4 Ay önce özel bir hastane iyi bir doktora göründüm orşit tanısıyla yaklaştı...iğne buz ve ilaç tedavisiyle 15 gün geçildi ..ardından doktora gitme sebebim olan kitlenin 2 ay içinde geçeceğini söyledi..tabi geçmedi aradan 1.5 2 ay gecti bu seferde yine özel bir hastanede baska bir hastane Muhane oldum..öncelikle doktor testis kanseri şüphesiyle yaklaştı ve testler ultrasonlar sonucu sıkıntı olmayacağını söyledi..ağrılarım ve yanmalar içinde akut sistik tanısıyla ilaçlar verdi 15 gün kullandım..ağrılar hem Şiddetini azalttı hem de bitiyordu ne olduysa ilaçların Bittiği 2. Günde tekrardan başladı ağrılar..

Bende bana verdiği Voltarin isimli Ağrı kesiciyi aldım şimdi daha iyiyim ama bu böyle devem mı edecek ya.

3. 358 dönem askere gideceğim de bu a ve b grubu neye göre belli oluyor bilmiyorum..Askeriye de doktorlar iyi mi her türlü Tedaviyi yapıyorlar Mı çünkü çalışmıyorum bazı tedaviler Pahalı bari devletimiz bize bi kıyak yapsın yapar mı

 
Bir de saclarım dökülüyor sinir stresten..işsizlik var depresyon var hastalıklar var filan ..normalde kel olmaktan gocunmam ama böyle sebeplerden saclar gidince kötü oluyor insan


  • mustancigano  (04.01.15 02:56:40) 
1- bence telefon daha buyuk icat. Netekim binkerce km uzakligi aninda aliyor. Ucak oyle mi efendim. Telefonla bir dakijada ulasabildigin yere ucakla 7 saatte gidebiliyorsun mesela.

2- bunun icin tekrar doktora danismalisin bence. Ciddi saglik problemlerini burada sormak anlamsiz. Tedavi seni tatmin etmiyorsa doktor degistirmelisin.

3- askere gitmedim ama sanirim disardaki gibi degil asker reviri.

4- bu tip ani stresten dokulen saclar uzerinden cok zaman gecmeden stresten kurtulursan geri cikabilir. Kokler tamamen olmemis oluyor. Askerden donup is bulur ve ayda 300 lira atarsan kenara bir yil sonunda ektirirsin sac. Eskisinden daha iyi olur dert etme :))
  • m murphy  (04.01.15 10:01:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.