[]

Hangi adada kamp?

Selamlar.
Burgaz heybeli ya da büyükada üçlüsünden birinde çadırımızı kurup 2-3 gün keyfimize bakalım diyoruz. Hangisine gidiceğimize karar vermiş değiliz ve şöyle ki, daha önce hiç kamp yapmadık ve yanımıza ne götürüceğimizi bilmiyoruz. Eksikse de adada markete uğrayıp eksiğimizi alıp devam etmek gibi bi düşüncemiz yok. tamamen buradan yüklenip gideceğiz yani.
ayrıca gece kalmak tehlikeli midir çadırımız falan rahatsız edilir mi insanlar tarafından. tinercisi başımızı ağrıtacak pisliği var mıdır?


 
bazı bölglerde kamp için jandarmadan izin alınıyor gibi bir şey duymuştum.


  • whoosie  (06.08.09 17:34:05) 
Heybeli Ada derim. Vapur iskelesinde indiğinizde dümdüz yukarıya giden bir yokuş var, orayı takip edin, yol önce sola daha sonra sağa kıvrılarak sonunda sizi aşağısında plaj olan güzel bir ormanlığa çıkarır. Piknik alanı olarak da geçer. Orada rahat edersiniz. Yolda göreceksiniz, alana ulaşmadan hemen önce askeri bir bina var. Güvenliğinizi tehdit altında hissederseniz hemen oradan yardım isteyebilirsiniz.

(bkz: http://sozluk.sourtimes.org/?t=kamp+yaparken+unutulmamasi+gerekenler)
  • çikolatalıpudding  (06.08.09 17:36:54) 
heybeli tabiki değirmenin orada.


  • radikalherif  (06.08.09 18:11:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.