[]

askerlik

merhaba iyi akşamlar..

1- diyelim ki 25 ocakta izmir foca cıktı ben gitmezsem ne olur. ceza mahkeme veya yakalanma durumunda hemen alıp götürme var mı?

2-25 ocaktan önce tekrar tecil yapabilir miyim?

edit: yanlıs anlasılmasımamacın yer begenıp begenmeme degıl..mesela bir yereiş basvurusu yapcam 25 ocaga kadar donerlerse tecil edebilir miyim...yoksa işi unutup askerlik için geri sayım mı yapayım..

 
iyi keyfe bak yer beğenirmiş daha..

o zaman tam kaçak olursun.. alır götürürler.
  • dokuzonbeş  (24.12.14 22:14:10) 
2- yerin vs belli olduysa tecil yalan olur artık:)


  • all girls dream  (24.12.14 22:16:41) 
bizim bi arkadas birlige 2 gun gec katıldı die 300 tl ceza almıstı bide tabi 2 gun gec terhis olmustu.


  • all girls dream  (24.12.14 22:17:24) 
ciddi mevzular olduğu zaman erteleniyor.ailede birisi ameliyat falan olduysa gibi bazı durumlar var ama sanırım yine çıkan yere gidiyorsun sonra gittiğin zaman da.
şimdi editini okudum da işi unut hacı

  • high hopes of the sozluk  (24.12.14 22:21:54) 
Benim çok yakın arkadaşım geçen Şubat dönemi bir benzeri durum yaşadı ve sonuçlar açıklanacağı hafta gidip tecil ettirdi. Hatta yeri bile belli olmuştu o kadar geçe bıraktığı için ama gitmedi yani şu an çalışıyor hala.


  • an engineer  (24.12.14 22:31:39) 
Kardeş normalde tecil süren ne kadardı? Ne zamana kadar tecilliydin yani?


  • biz siz onlar bensiz daha mutlular  (24.12.14 23:20:06) 
2015 kasıma kadar tecilliydim..


  • mustancigano  (25.12.14 11:54:58) 
eğer gideceğin yer belli ise, tekrardan tecil ettirebiliyorsun. ben bunu bedelli askerlikten faydalanmak için yaptım. başta olmaz molmaz derler, üstüne düş biraz, yapıyorlar. tecil hakkımı devam ettirmek istediğini söylemen yeterli. ben 19 aralıkta teslim olacaktım, 16 aralıkta yaptım bu işlemi.


  • biz siz onlar bensiz daha mutlular  (25.12.14 20:47:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.