[]

tus offline çalışma videoları

sevgili duyuru sakini tıpçılar/doktorlar;

tus çalışmaya başlıcam, dersaneye gitmiyorum. o yüzden her yerde bahsi geçen şu tus çalışma videolarına ihtiyacım var. şehir efsanesi gibi her yerde bahsediliyor ama hiçbir yerde/kimsede bulamadım.

eğer elinde olan ya da bir şekilde ulaşabilecek arkadaşlar varsa ve yardımcı olurlarsa çok memnun olurum. internet üzerinden yollanması imkansız boyutta olacağını ve size de fazlasıyla zahmet vereceğini düşündüğümden elden harddiskle almak fikrindeyim.

güncel link vs. de kabulumdur, şimdiden teşekkürler.

 
bende vardı ama eski kalmıştır şimdiye
zaten tus'tan sonra da sildim sanırım :D

  • la noix  (15.12.14 17:41:39) 
faydasını gördün mü peki? ne derece faydalı olduğunu düşünüyorsun?

duyurum hala geçerli! bir el atın gençler!
  • ansa cervicalis  (15.12.14 17:43:57) 
Okul tuvaletlerinde ve fotokopicilerde videolari harddiskle birlikte satıyorlar. 300 lira yazıyordu galiba. Bornova burası, karşımızda bir dükkan yazmış. Benim daha birkaç senem olduğundan pek ilgilenmemistim. Ücretsiz bulursan bana da link atarsan sevinirim.


  • Lim5  (15.12.14 17:45:10) 
dersaneye gidiyordum ama her iyi hoca bize gelmiyordu. bendeki videolarda iyi hocalar vardı, onlarınkini sadece videodan izlemiştim. yararı olmuştu tabii hele bi anatomici vardı adını unuttum, o baya iyiydi.

büyük şehirdeysen bulması kolay olur, lim5'in dediği gibi. küçük şehirdeysen drtus gibi platformlardan insanlara mesaj atmayı deneyebilirsin. konu açarsan silerler, zaten tusdata destekli o site
  • la noix  (15.12.14 17:47:38) 
Antitusif.com


  • mdmfk  (15.12.14 21:04:55) 
ozelden yazdim


  • fallopian  (15.12.14 21:07:18) 
antitusiften ses kaydı indir işini görür. ayrıntılar için msj atarsan yardımcı olurum.


  • rnks  (16.12.14 01:13:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.