[]

aşk mı takıntı mı?

haziranın sonları gibi iş mülakatında biriyle tanıştım. sonraki 30-35 günlük süreçte 4 kez buluştuk.(araya bayram girdi aslında 3-4 günde bir buluştuk) ikimizde mezun olduğumuz için aynı sosyal ortamı paylaşmıyorduk sadece telefonlaşıyor ve buluşuyorduk işte..

herhangi bir ileri adım atmasam da 5.buluşmada niyetimi belli etmeyi planlıyordum. çünkü tanıdıkça hoşlandım.

herşey yolunda gidiyordu bana göre, fakat 5.buluşmayı bir türlü gerçekleştiremedik; bir takım haklı sebepler (bahane diyecektim ama gerçek ve haklı bahaneler aslında) vesilesiyle bir aydır görüşemedik. en son şehir dışından dönüp aramasını bekliyorum dönmüyor aramalarımı meşgule atmalar. bu sefer yurt dışından arkadaşlarımı gezdiriyorum demeler derken iyice koptu iş. hiçbir şekilde telefonlarımı açmıyor. ben anladım kız bir ileri seviyeye geçmeden işi bitirdi. son bir umut iki hafta sonra mesaj attım,kutlama yemeği yapalım? çok isterdim ama yoğunum dedi. yanlış birşey yaptıysam söyle diye sorunca, hiç öyle düşünme lütfen dedi ve olay bitti.

--> bu durum bana şok oldu zaten hoşlanmışken ve uzun süredir görmeyip özlemişken dönmesini beklerken bu işin bitmesi beni yaraladı. ve hala yüzü, konuşmalarımız aklımdan çıkmıyor. başka kızlarla konuşasım gelmiyor ve ben sadece o'nu istiyorum. iki sene önce tanıştığım ve güzel bulduğum bir başka birine kısa zaman önce rastladım ve hiç yazasım gelmedi. ayaküstü bir muhabbet yaptım o kadar. o'na ihanet edecekmişim gibi geldi.

bu takıntı mı, aşk mı karar veremedim?

 
daha birşey yaşamamışsın, bence sana ters tepki almak koymuş. o da normal bu her insan da etki yapar. takma kafaya daha iyisi karşına çıkar...


  • alibaba06  (08.12.14 14:31:34) 
Ruh hastalarını kesin özenle seçiyorsunuz. ya da benim gibi bi kere arayıp olmayınca beklemiyorsunuz. devamlı ısrar ediyorsunuz filan... hani bence kafalar tarık akan gülşen bubikoğlu filmleri ile teşekkül etmiş. gerçek hayatta: bir kere sorarsın. ''şöle böle işim çıktı '' der karşı taraf. sonrasında bişey sormazsın. sormaman lazım. ilk adımı atmışsın. yeter. erkek olarak görevin ilk adımı atmak. sonrası senin görevin değil. saçmalık.


  • camfrog sonmez  (08.12.14 14:47:13) 
ilk 4 buluşma boyunca nasıl bir takındığını bilmiyorum tabi, ama okuduklarımdan çıkardığım kız senin oyaladığını sanmış olabilir. madem iş bu raddeye geldi, yerinde olsam kıza telefon açıp benim niyetim böle böle, başkalarını göresim bile gelmiyo diye derdim. yok kız yine kıvırıyosa gene eeeh diyip hayatına devam edersin. ters tepki de öyle koymasın sana, insan ilişkilerinin her türlüsü böyle. bu kız reddetti diye diğer kadınlar da reddetcek değil. zaten dediğimi yaparsan aklında kalacağını da sanmıyorum kızın.


  • emirkulu2  (08.12.14 15:11:09) 
iyide aga oyaladığımı düşünse neden ısrarla buluşmak isteyeyim?


  • roy keane ve giggs reyiz  (08.12.14 15:18:34) 
oyalamadan kastım hikonun dediğiydi

"1- Çok ağırdan almışsın. Ortada bir şey olmadan 5 buluşma nedir amk? Yeşilçam aşığı mısın nesin?"

aha bu
  • emirkulu2  (08.12.14 15:43:44) 
"ortada birşey olmadan"

yani a-)boş ev mi ayarlamalıydım?
b-)ilan-ı aşk mı yapmalıydım?
c-)el-bel tutma mı yapmalıydım?

yani o piçlik ne olmalıydı üstadlar???????
  • roy keane ve giggs reyiz  (08.12.14 16:13:57 ~ 16:14:38) 
Fransız is back in toooooooownnnnnn :D


  • emirkulu2  (08.12.14 17:04:03) 
Sen ne istediğini belli etmişsin.Kafan rahat olsun.Salla gitsin


  • turkuaz  (08.12.14 19:24:10) 
Yaw gözünüzün yağını yiyim. şu duyuru kızlarının '' aslında suç erkektetir, kızlar böle böle anlamıştır, biz çok safız'' şeylerine prim vermeyin. yok öyle bir şey. ''yok kız, anlamamıştır, yok oyaladığını sanmıştır'' habire buluşmak isteyen adamı ısrarla eken kız: ''gözüne başka birini kestirmiştir'' ya da '' ailesel bir takım ruhsal sorunlar yaşıyordur'' bu ikisinden başka bir yol yok.

Senin hatan: bir kere teklif ettin buluşmayı, iki kere ettin... orda durmamak. 3, 4... böyle olmaz. ilk adımı erkek atar. o kadar. ondan fazlası ile olmaz o işler. 5. buluşma için 1 kere dedin olmadı, iki kere dedin olmadıysa kapatacaksın konuyu. içini bile açma. içini açarsan değersizleşirsin. '' ^_^ ay kıyomooommm bondon hoşlonoyomoşşş'' olur. gerek yok. belli bir süre yazasın gelmez kimseye. sonra geçer. o, olmadı diye hüzünleniyosun. çok saçma.
  • camfrog sonmez  (09.12.14 07:10:56) 
5.buluşmayı gerçekleştirememizin üç-dört sefer ertelememizin sebebi gerçekten haklı sebeplerdi. ilkin buluşmamıza 2-3 saat kala taziye ziyaretine gitmek zorunda kaldı sonra belgesel çekmeye şehir dışına gitti felan..

yav son ana kadar herşey yolundaydı telefonlaşıyorduk felan sonra nolduysa işte ankaraya döndüğünü söylemedi ve telefonlarıma dönmedi.

kesin olan şey benden vazgeçtiği ama sebebini hala çözemedim. ağırdan davrandıysam sıkılmıştır tamam, ya da muhtemelen gözüne başkasını kestirmiş..
  • roy keane ve giggs reyiz  (09.12.14 13:18:04) 
Valla kanka kafayi takma bence... kadinlar yapiyor bunu... sebepleri cok cesitli olabiliyor... ama yuksek olasilik baska biri... senin bu kadar takilmanin sebebi de umutlanmisken beklemedigin bir olumsuz sonuc alman olmus... psikolojik yani... baska kadinlara yonelmeye calis... seni heyecanlandiran birileri mutlaka unutturacaktir...

ayrica dort bulusma ve niyetine dair hicbir isaret belirtmemek yavas olmus kanka... belini mi tutsaydim diye sorduguna gore onu bile yapmadiysan .. cok harika bir adamsin ama ne yazik ki kadinlar bunlarin kiymetini bilmiyor...
  • it  (09.12.14 13:37:46) 
ne olmuşsa olmuş kız muhabbeti ilerletmek istemiyor sonuç olarak. sen de arama sorma yoluna bak bosver.

sen biraz takıntı yapmışsın ama bir süre sonra hatirlamayacaksın bile.
  • Neill  (09.12.14 13:41:21) 
biraz takıntı, biraz hayalkırıklığı..

yoluma devam edeceğim ama asla unutmam. unutmak için sevmedik :(
  • roy keane ve giggs reyiz  (09.12.14 14:33:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.