[]

haftada üç gün balık yemenin etkileri

tabi bu balık buğulama olacak. yani kızartma değil. en fazla ızgara olur. merak ettiğim haftada üç gün balık yemenin (ekseriyetle palamut) ne gibi etkileri olacağı. özellikle olumsuz etkilerini merak ediyorum.




 
bende merak ediyordum bi suredir cok fazla ton baligi tuketiyorum google amcaya sordum ve bana su cevabi verdi:

www.hayatadahiliz.biz
  • buyerson  (01.08.09 17:58:07 ~ 17:58:25) 
İstanbul çevresindeki denizlerde avlanıyorsa bu hayvanlar, elbette her zaman bir "ağır metal zehirlenmesi" ihtimali var.


  • ohm  (01.08.09 17:59:34) 
balıkta bakteriyel bozulma olmadıktan sonra ne zararı olabilir ki? olsa caponlara olurdu. haftada en az üç kez balık tüketmek damar tıkanıklığını önlüyordu. toksisite artışı varsa zarar verebilir. histamin zehirlenmesine de bakmak lazım.


  • zihuatanejo  (01.08.09 18:09:49 ~ 18:10:54) 
Marmara balığı zaten tezgahta fazla olmadığından denk gelmeniz çok zor. En kötü ihtimalle haftada 3 gün rakı içmeye başlarsınız. Ya da kiremitte tereyağlı karides denen illeti evde yapmaya başlayıp kolesterolden devrilebilirsiniz.


  • guzelmarmara  (01.08.09 18:22:46) 
ben haftada 4 kere ton balığı yiyorum, yani toplam da 400 gram balıktan hiçbir şey olacağını sanmam. ben de bir kitapta haftada 2 ya da 3 kez balık yenmesi gerektiğini okumuştum.


  • baldur2  (01.08.09 21:22:00) 
bende cok fazla ton baligi tüketiyorum, bir ara kan testi yaptirmiştim, fosfor normalin üzerinde cikmisti, ama doktor sorun olmadigini soyledi, bence bi zararini gormezsin.


  • saturndeki salyangoz  (01.08.09 22:14:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.