[]

para yoksa tatil de mi yokk

turlar çok pahalı.bakanlığın uygulamalarına sevgiliyle gidilmez.zaten kura da çıkmaz.tanımadığımız yere de daha çok para gerek.nerede ne yer ne içeriz yol gezme derken aşar.küçük bir anadolu şehrindeyim.napam bena dostlarım?
kültürlenmeye hakkım yok mu.beş yıldızlı otel olsun bilmem şu olsun diyen biri de değilim halbuse.ucuz yollu ne önerilir ki



 
Otostop için ideali bir kadın bir erkek. Çadır mat kalmak için. Yiyecek olarak da çevredeki lokantalardan artıkları istemek, çöpe dökmek yerine vermelerini.

Parsız çok şey ve rahatça yapılabilmekte bu gibi şeylerle.
  • Cursed Chico  (30.11.14 23:06:53) 
bu konuyla ilgili çok fazla blog, site var özellikle yabancı. biraz karıştırırsanız yardımı dokunabilir belki.

edit: hiç öyle bir şey yazmamışsınız ama ben nedense yurt dışı gibi düşündüm, pardon.
  • hesabım silindi kırgınım modlar  (30.11.14 23:09:27 ~ 23:14:52) 
bakanlık falan memursunuz sanırım. ucuz otel bulunabilir. marmarisi öneririm, datça da çok pahalı değildir. turla değil de kendiniz ayarlayın. aramaya devam.


  • sehpa fx350  (30.11.14 23:12:02) 
kültür turları olsun istemiştim tek olmaktansa.ama kendi kendime takılacam anlaşılan.bir de otostop,çadır gibi atraksiyonlara girememki ben


  • kullanıcıdeğilsenizkaydolmakçokkolay  (01.12.14 10:20:49) 
temmuz ağustosta gitmezsen gayet uyguna her yeri gezebilirsin. aynı şekilde şehirfırsatından falan metronun indirimini kovalarsın. para yoksa tatil yok diye bir şey yok, sizin aklınızdaki tatil olmayabilir ancak


  • la noix  (01.12.14 10:27:25) 
Antalya'ya, Bodrum'a gidip sevgiliyle kalırken bir milyon zorluk çekeceğinize Pegasus ile Dubrovnik'tir, o civarlardır hem plajı hem kültürü olan bir yerlere ucuz bilet bulabilirsiniz ve hostel gibi bir yerlerde kalarak ve yiyeceğiniz şeyleri oradaki marketlerden alarak daha ucuza çıkartabilirsiniz. Yeter ki Euro kullanılan bir yerlere gitmeyin; bir de ucuz bileti olan bir yerler bulun.


  • aychovsky  (01.12.14 10:27:41) 
gidin olimposa bungalowda kalın? sezon sonunda veya başında gidersiniz daha ucuz olur. veya önceden plan yapabiliyorsanız (ben hayatta yapamam yapana saygım sonsuz) erken rezervasyonla tur vs yakalayacaksınız.

edit:kültür turu demişsiniz. dediğim gibi erken rezervasyon kovalamak lazım o zaman şans oldukça.

www.dunyaninrenkleri.com 'a bakın derim belki işinize yarar

veya bir otobüs bileti + couchsurfing'e bakar her şey.
  • argent dawn  (01.12.14 10:30:01 ~ 10:39:42) 
pansiyon deneyin. mesela. gayet de güzel oluyor.


  • eksi sozluk e bir daha geldim  (01.12.14 10:30:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.