[]

wix premium

bu wix denilen naneyi kullanarak kendi kendime basit bir tasarim yaptim, simdilik icime sindi, biraz vakit aldi ama zevkli bir surecti :)
simdiye kadar beles seklini kullandim fakat is icin bu websayfasini tasarladigim icin parali/premium haline geceyim ben, kendime ait bir domainim olur diye dusundum. fakat hangisini secmem gerektigini bilemiyorum.
yani bandwidth bir ayrim noktasi ama ben ne kadar bandwidth kullanacagimi bilemiyorum ki?
tr.wix.com
yahu su yukaridaki adresten bi bakiveriverin de ben de bir karar vereyim, hatta websitesi ile ayni temaya sahip kartvizit tasarliyim diyorum, kombo menu olarak musterilere sunacagim :)
fakat kartvizit tasarimi icin adresimin kesinlesmesi gerekiyor, web adresinin kesinlesmesi icin ise premium paketlerden birini secmem gerekiyor.
websayfasi ile napican derseniz, ben internetten birsey satmiyorum, sadece fiziki olarak varolan isimi tanitiyorum, bilgilendirici yazilar, fotolar var, bir tane gif var, belki bir iki de video koyarim diye dusundum sonra...

 
wix sistemini tam bilmiyorum, eğer illaki buradan alman gerekmiyorsa, başka firma önereyim, buradaki fiyatlar oldukça yüksek. illa ki alman gerekiyor ise, en küçük paketten başla. bandwidth yani trafik, sitenin ziyaretçi sayısı ile doğru orantılıdır, yani ne kadar çok kişi sitene girerse o kadar çok trafik kullanımı olur. trafik dolduğu zaman ek ücret ödeyerek ek trafik alabilirsin. tabi bu ek alma olayı wixte var mı onu bilmiyorum. normal domain,host satanlarda var. büyük ihtimal vardır yinede sor bi destek ekibine.


  • icimdekibiri  (21.11.14 19:44:57 ~ 19:46:25) 
tasarladigim siteyi koruyarak domaini baska siteden nasil alacagimi acikcasi bilmiyorum, valla zaten ben bu islere cok yabanciyim, sadece hem web sitesine ihtiyacim oldugu hem de eglenceli oldugu icin kendim yapmaya giristim. benim sitenin cok ziyaretcisi olmaz, kucuk bir isletmenin turkce web sayfasi sonucta yani. acikcasi benim icin site kendi adima olsun, yine ayni siteden kendi adima bir mail adresim olsun, ayri calendar ve drive'i olsun oldukca yeterli ve mantikli geliyor ama baska bu isi yapan sistem bilmedigimden ben tabi karsilastiramiyorum. siz hangisini oneriyorsunuz?


  • mavicorap  (21.11.14 20:53:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.