[]

windows xp

Pc ye xp yuklettim yavaş çalışıyor diye. Sizce ne gibi dezavantajları olur xp kullanmanın? Skype falan yuklersem sıkıntı olur mu?




 
bir sıkıntı olmaz, her şey çalışır.


  • sotw  (21.11.14 15:12:17) 
güvenlik güncellemeleri gelmiyor bu nedenle çıkan açıklar düzeltilmeyecektir.


  • nuka cola  (21.11.14 15:35:39) 
KB2936068 ve KB2964358 numaralı internet explorer tabanı güvenlik güncelleştirilmelerini yüklersen bilgisayarınızda html kodu çalıştırarak açılan yazılımlar (ie, skype, netsis) çalışmaz. çözümü de bu güncellemeleri kurmamak yada kurulu ise kaldırmak.


  • washe  (21.11.14 15:43:14) 
xp'de çok çekirdek desteği yok diye biliyorum

yazılımsal destekten de millet elini ayağını çekmeye başladı
  • Fakin idiyıts  (21.11.14 21:48:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.