[]

hislerine güvenmek ?!

maksat muhabbet olsun, aklımda bir süredir dolanıyor size sormak istedim.

bazı kadınlar tanıdım. bazı iş ortamlarında tanıştığı adamlar oluyor. sonra işte malum aramızda kulis yapıyoruz falan şu şuydu bu böyleydi vs vs. bazı kadınlar şöyle oluyor "benden hoşlandığına eminim çünkü hissediyorum. yoksa ben bu kadar hoşlanmazdım."

şimdi, ortamda adamların duruşu ve davranışlarını nötr kabul edelim. eğer siz, karşınızdaki insandan hoşlandıysanız bunun karşılıklı olduğunu düşünür müsünüz? yani herhangi bir sinyal almasanız da, kendi duygularınızı bunun kanıtı olarak sayar mısınız? yani karşı taraf beni beğenmeseydi ben böyle hissetmezdim tek başıma demek istiyorlar.

anlatabildim mi bilmiyorum. bana saçma geliyor beynim erkekçe düşündüğü için (öyle derler, genelde bu tür hayallerinin içine sıçarım itinayla)

nerden geldi aklıma bunu sormak derseniz, geçenlerde duyuruda bir konu açılmıştı. orda bir bağyan arkadaş anlatmıştı (rumuz vermeyeceğim), 4 senelik ilişkileri varmış. ama kendisi açılmış. özelden neden o değil de sen açıldın, erkek açılmadıysa hoşlanmıyor demek bence bir yerde dedim, yanılıyor muyum. cevap verdi sağolsun; ilişkiye başladıktan sonra erkek arkadaşına durumu sorduğunda, adam kızın tipinin sert olduğunu ve aslında hep sevgilisi olarak düşündüğünü ancak arkadaşlığını kaybetmemek adına hamle yapmadığını söylemiş. kız tarafı açılınca sen sağ ben selamet.

bu olayla ilk sorduğumun pek alakası yok, muhtemelen ikinci olayda hanımabla fazlasıyla sinyal aldı ve ona göre adımını attı. ancak sinyal almadığınız halde bir erkek için "benden hoşlandı çünkü ben ondan etkilendim" düşüncesini yaşayan var mı aranızda merak ediyorum.

öpücükler, emirkulunuz.

 
ilk soruya cevaben: hayır tabi ki düşünmem. yani ortada hiçbirşey yokken belki, sırf ben ondan hoşlanıyorum diye onunda benden hoşlanacağını düşünmek ya şizofrenlik yada büyük bir yokluk belirtisi gibi geliyor bana. onun dışında evet bazen karşındakinin yaptığı ufak jestler, iltifatlar belki insanın kanına girebiliyor. senin için alelade olan biri bi anda ilgini çekmeye başlayabiliyor. ama buda ne istediğini bilmemekle alakalı. yani insan belli bir yaşa geldiğinde artık ben kimle yapabilirim, kimle yapamam, onun cevabını vermiş oluyor haliyle. bu arada bu gönül mevzularında böyle keskin çizgilerle herhangi bir şeye olur yada olmaz demek biraz abes gibi. her an herşey olabilir.

ikinci durumada şunu söyleyebilirim. en uzun ilişkim yaklaşık 6 yıl sürdü. ve mevzu bahis kız kendi geldi, çıktı karşıma ve hastasıyım sana dedi. zaten inceden meyillenen beni kalbimden vurdu bu hareket. bana o an hasiktir benden cesur çıktı lan kıza bak imajı oluşturmuştu bende ve acayip saygı duymuştum. velhasıl, kızlar çekinmeyin; hayat kısa. olduğu kadar, olmadığı kader.
  • bruceandwayne  (17.11.14 14:27:15) 
Bazı kızlar fazla sert duruyor (neden bilmiyorum) hoşlansan da bişey diyemiyosun veya sinyal yakamıyosun (gerçi o da mallık gidip konusmak lazım uygun bi anında)

Ama ilk dediğin bana fazla fazla ego şişirme gibi geliyo. Niye dersen yani erkek birinden hoşlanıyor, kız da ondan hoşlanıyorsa illaki bi noktada erkeğin anlamasını sağlıyor. Erkek sinyal yakmadığı halde kız o erkekten hoşlanıyorsa yine anlamasını sağlıyor gayet.

Hissetme mevzusu da bi garip. Belki adam o kafada değil kadın kendi kendine gelin güvey oluyor? Belki de nefret ettiği anlaşılmasın diye nezaketi abartıyor alfjaslkd bunu da hoşlantı olarak yorumlayabiliyorlar pekala :D
  • Solem  (17.11.14 18:20:40) 
Yaa aynı kızlar, aslında hoşlanmadıkları adamlarla yattıktan sonra da sırf kendilerini "hafif" hissetmemek için adamdan hoşlandıklarını, hatta adama deli gibi aşık olduklarını da düşünüyorlar.

Bunların hepsi kendini kandırmaca, kendi değerini asıl bulunduğu yerde değil de daha yüksekte hissetmek istemece, bi de bu secret çıktı çıkalı insanlar hakkaten çıldırdı :p öyle olduğuna inanırlarsa gerçekten öyle olabileceğini de düşünüyo olabilirler.
  • pandispanya  (17.11.14 18:29:20) 
böyle düşünüp de hisleri tutan var mı peki?
gelin güvey olmak serbest, bizbizeyiz burda. dileyene yakarım kınasını :)

  • emirkulu  (17.11.14 18:37:22) 
Hiç tutmuyorum valla, isterlerse hafiflik yapıyosun desinler o mutluluk orda bi yerdeyse ske ske bulucam onu.


  • Solem  (17.11.14 18:39:40) 
eneem emirkulu gönül işi duyurusu açmış.

şimdi o arkadaşın yanılıyor. tamam hoşlandığını hissedebilirsin ama karşılıklı olsaydı bu kadar platonik aşk acısı çekenler olmazdı.

ikinci olay da biraz cesaret işi. ben de ilk adımı atanlardanım ama kaç yıl geçtikten sonra dayanamadım söyledim artık :D ve hiçbir umudum yoktu(nedenini sonra anlatayım).

ama muhabbet işi var tabi. o da taktir-i ilahi. en güzelinin olması için art niyetsiz olmak gerek.
  • seksen9  (17.11.14 19:32:50) 
Tutan derken hisleri doğru çıkan demek istemiştim solem


  • emirkulu  (17.11.14 19:35:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.