[]

Sinemaya beleş girmek

Dün İstinye Park'ta Interstellar'ın Imax gösterimine gittim. 11:15 seansıydı. Salona girerken kimse bilet kontrolü falan yapmadı. Şimdi ben bi hafta içi salonun fazla dolu olmadığı bir seansa gitsem, ön sıralardan bir koltuğa otursam, beleşe izleyebilecek miyim? :)




 
comptrol +1

yerin dibine girmem diyorsan dene şansını bir şey olmaz.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (08.11.14 22:22:03) 
Bunun belli bir rutini yok mu, bilet ya sorulur ya sorulmaz.. Benim öğrenmek istediğim de bu İstinye Park'ta kontrol yapılmıyor mu acaba, yapılmıyorsa gideceğim.


  • mountaincat  (08.11.14 22:25:56) 
Bilet sorarlarsa Suriyeli taklidi yap


  • emirkulu  (08.11.14 22:25:59) 
rutini yok.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (08.11.14 22:27:12) 
@proletarier Çalışanlar arada sırada hobi olarak mı kontrol yapıyor? :)


  • mountaincat  (08.11.14 22:29:38) 
kardeşim zibilyon tane farklı şehirde zibilyon farklı sinemaya gittim ve emin ol bir günleri bir günlerini tutmuyor evet. herkesin işini ciddiye alış seviyesi farklı kimi ciddiye alır kimi almaz senin de kime denk geldiğine göre değişir durumun.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (08.11.14 22:35:15 ~ 22:35:37) 
@proletarier Ben de İstanbul'daki bütün sinemalara gitmişimdir neredeyse, bu kontrol etmeme durumu ilk defa dikkatimi çekti. İstinye Park'ta da ilk defa sinemaya gittim ve orada belki kontrol yoktur diye soruyorum.


  • mountaincat  (08.11.14 22:40:20) 
Hep aynı seanstaki filmlere gidersen bilet sorulmama şansını artırmış olabilirsin.


  • long live rock n roll  (08.11.14 22:41:37) 
Salon çok boş olduğunda bileti satan ve kontrol eden görevliler zaten aşağı yukarı salona kaç kişinin gireceğini ve neye benzediklerini biliyor. Dolayısıyla uzaktan bi anormallik var mı diye göz ucuyla baksalar yetiyor. Eğer bilet almadığınızı hatırlarlarsa gelip biletinizi görebilir miyim diye sorarlar.

Salon kalabalık olunca mecburen bilet kontrolü yapıyorlar.
  • maxhoper  (08.11.14 23:09:14) 
elinde bilet falan gördüyse sormamıştır.


  • brkylmz  (08.11.14 23:10:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.