[]

Cevap atmama tribi

gayet güzel konuşuyorduk whatsapp'tan havadan sudan günlük yaşamdan. cumartesi akşamı yemeğe davet ettim başbaşa. sevgilisi yok, benden hoşlanıyor mu hoşlanmıyor mu fikrim yok. olsun dedim çağırdım işte. planın yoksa yemeğe gidelim mi babında. gayet güzel konuşurken bu sorunun ardından 2,5 saattir cevap yok.

ayı mı bu kız?

ulan insan istemiyorsa kibarca reddeder.

tamam kibarca da reddetme ayı gibi reddet ya

cevap vermemek nedir?

yorgunluktan ölüyorum ama uyuyamıyorum da.

 
eve bomba düştü, ayağım kaydı başımı çarptım falan gibi bi olay gelmediyse başına, evet ayı.


  • mayaa  (04.11.14 21:02:38) 
@turkuaz, valla reddetse saygı duyacağım ya.

reddedilmeye de hazırladım kendimi ama bunu beklemiyordum yani.
  • yule  (04.11.14 21:15:47) 
yüceltmeyin kızları bu kadar. reddedilmeye hazırlamışsın kendini. ne demektir bu? sen de insan o da. Arada bir fark vardı o farkınan çok iyi oldu çok ta güzel oldu taam mı.

bırak peşini, peşinden koştukça altın am sendromuna doğru gider kızlar.
  • [silinmiş]  (04.11.14 21:30:55) 
interneti kesilmiş olabilir, uyuya kalmıs olabilir her türlü şey olabilir. ama mesaj göründü yazıp da cevap gelmediyse ayı o zaman. ben bile fi tarihinde bir kıza teklif ettiğimde red yemiştim ama en azında cevap gelmişti yani :P

ayrıca senin manita yok muydu len?
  • fransızkalanadam  (04.11.14 23:11:09) 
cevap geldi mi merak ettim?


  • emirkulu  (05.11.14 08:03:26) 
Sıradan kezban işte.


  • arnold schwarzeneger  (05.11.14 08:30:11) 
nerden buluyorsunuz bunları bilmem ki? evet, ayı.

edit: son anda aklıma geldi. Whatsapp'a bu sürede girmediyse belki görmemiştir. ama girip gördüyse üstteki iddiam geçerli.
  • pokerface  (05.11.14 13:57:39 ~ 13:58:22) 
görüp cevap vermeme olayı bence iletişimi kesmek için yeterli bir sebep. üstüne mesaj atmayın. küçük duruma düşmenizden başka bir işe yaramaz.


  • foradream  (05.11.14 15:56:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.