[]

Mansur Yavaş hakkında düşünceleriniz nedir?

Sevgili duyuru üyeleri;

Geçtiğimiz büyükşehir belediye başkanlığı seçimlerinde ankara için aday olan Mansur YAVAŞ hakkında düşünceleriniz nedir?

seçim döneminde Mansur YAVAŞ'ı destekleyen kişilere baktığımız zaman siyasi yelpazenin hem sağında hem solunda yer alan insanlar YAVAŞ'ın etrafında birleşmeyi başarabildi.

Sizce Mansur YAVAŞ bir siyasi parti kursa aynı destek devam eder mi? başarılı olabilir mi? kendisi hakkında düşünceleriniz nelerdir.

teşekkürler.

 
Kesinlikle devam etmez. %2 oyu ile kalır.

Başlıca bazı sebepleri var fakat şöyle özetleyeyim, biz toplum olarak saman alevini severiz. Sempatik gelir, canım cicim gelir, fakat çabuk söner.

İkincisi, Mansur Yavaş'ı henüz siyasi olarak tanıyamadık. Sevdiğimiz kısmı siyasi görüşü değil insanı ve vicdani tarafları. Yerel yönetime talip olmak yerine parti kurmaya giderse iş siyasi olarak sol kesimi kaybetme ihtimali var çünkü milliyetçi bir geçmişe ve siyasi yapıya sahip. Sempati toplamasının sebebi de siyasi görüşünü bir tarafa koyarak olması gerektiği gibi ideolojiden bağımsız bir yerel siyaset arzusu gütmesi.
  • burberry  (01.11.14 21:58:07) 
her biraz parlayan kişi için parti kurulsa hayalleri bırakıldığı zaman daha başarılı olunur gibi geliyor öncelikle.

evet sağdan soldan sevildi. çünkü oylarına sahip çıktı, çalıştığı görüldü. kişilik yönünden de olumlu bir insan olduğu ortaya çıkınca sahiplenildi.

aynı şey futbol gibi şeylerde de var. biraz parlasın hemen milyonluk adam oluyor.

siyasetten bahsediyoruz. biraz olgunlaşmış, belirli çevresi olan kişiler lazım bize.

barajın bu kadar yüksek olduğu yerde başka parti hayali kurulması saçma bana kalırsa.

bu partiler etrafında düşünülmesi gerekir. önemli olansa bu partilerin karşımıza kimleri getirdiği.
  • c1b2k3  (01.11.14 21:59:59) 
Valla ben desteklerim. Millet tutturmuş siyaset siyaset. Ben artık çalışan, bir şeyler yapmak için uğraşan, fikirleri olan birini istiyorum. Bir parti kursa belediye seçimlerinde olduğu gibi ülke için yapacakları anlatsa, sağı cartu curtu her şeyi bir kenara itip ülke için insanları bir araya getirse, partisine de işinin ehli adamları alsa bana yeter. Millet tutturmuş siyasetçi bilmem ne. Hepsi ağzımıza sıçıyor işte. Daha ne siyasetçisi arıyoruz anlamıyorum ki.


  • mornie  (01.11.14 22:43:02) 
mansuru sevmeyen ölsun ama parti isi yas.


  • kutsalbok  (01.11.14 22:53:19) 
Kendisi hakkında düşüncelerim son derece olumlu, çok güzel ve Ankara'ya değer katacak projeleri vardı, yazık oldu. Mansur Yavaş'ı eleştiren de sadece MHP-CHP meselesinden eleştiriyordu, belediyecilik konusunda başarılarını herkes kabul etti.

Ancaaaak, parti kurup lider olma, Türkiye'yi yönetmeye takip olma falan bambaşka işler. Ankara'da destek buldu, çok farklı görüşlerden insanlar birleşti ama bu birleşmenin temelinde de malum kişiye olan nefret ve bıkkınlık duygusu vardı. Türkiye genelinde benzer bir desteğin olması imkansız. Bir Saadettin Tantan veya Abdüllatif Şener vakası daha olur şahsi fikrim. Kendisine cumhurbaşkanlığı adaylığı falan da yakıştırıldı ama bu saatten sonra herhangi bir platformda aday olacağını ben düşünmüyorum.
  • Lethe  (01.11.14 23:01:18) 
on numara adam


  • sage  (02.11.14 11:58:52) 
kesinlikle devam etmez. o desteği görmesinin sebebi ankara karşısında durduğu adamın melih gökçek olmasıydı.


  • dinsiz adam  (02.11.14 12:32:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.