[]

karşıdan bir tanıdığın geldiğini görünce uygulanması gereken prosedür hk.

efendim, şimdi şöyle uzun bir yol düşünün; 100 metre diyelim. etrafta başka kimseler yok. başınızı kaldırınca, size doğru yürüyen, -çok da samimi olmayan- tanıdığınız biriyle göz göze geliyorsunuz. ama yürüme hızınızı hesaba katarsak, karşılaşma süresi 10 saniye falan.

böyle bir durumda, tanıdık kişi konuşma mesafesine gelene kadar bakılmaya devam mı edilmelidir? görmemiş ayaklarına yatıp kafa yere doğru mu çevrilmelidir (halbuki göz göze gelinmiştir)? yoksa bağırarak konuşmaya mı başlanmalıdır? olmadı, komple diğer yöne mi yürümeye başlanmalıdır?

ne zaman yolda tanıdık birini görsem strese girerim bu kararsızlık yüzünden. sizce böyle bir durumda uygulanması gereken adımlar nelerdir?

teşekkürler

 
yola devam geçerken bi kafa selamı tamam


  • horizon  (30.10.14 22:46:54) 
ben nefret ediyorum böyle durumlardan, karşımda gördüğüm kişi çok samimi olduğum biri değilse direkt telefona sarılırım. karşılaşma süresi kısaysa telefonu çıkartır önemli bir mesaj gelmiş gibi okurum, uzunsa cevap da yazarım. eğer bana doğru geldiğinden şüpheleniyorsam telefon çalmış gibi yapıp açıp konuşurum kafamı aşağı eğerek. yeterince özgüven kazandığında telefonla konuşarak yanından geçerken gülümseyerek başla selam verip yoluna devam edebilirsin.


  • baba jo  (30.10.14 22:47:17 ~ 27.11.14 23:36:15) 
göz göze geldiğinde gülümsersin, yakınlardan geçerken de bir iyi günler, bitti gitti. kalanında göz teması kurmak zorunda değilsin.


  • reavelyn  (30.10.14 23:02:32) 
bu siteye üye olana kadar ben kendimi asosyal sanırdım

hacı ne var bunda. görecek mesafeye gelince gülümsersin. duracağın biri değilse kafayı eğer geçersin, durup konuşulacak yakınlıktaysa klasik naber napıyon nereden nereye muhabbetinden sonra fazla uzatmadan ayrılırsın. ilginç cevap gelir ilgini çekerse 2 dk muhabbet edersin. ne olacağıdı yani. bu kadar toplumun dışında kalmayınız, insan sosyal bir varlıktır
  • mistreated  (30.10.14 23:03:54 ~ 23:04:28) 
horizon+1

aynen selam verecek noktaya gelene kadar kimse yokmuş gibi yürümeye devam. yakınlaşınca selam. ha ibnelik yapar selamınızı almaz yahut görmedim ayağına yatarsa bir sonraki karşılaşmada siz de iplemeyin.
  • iron  (30.10.14 23:04:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.