[]

Hangi Harry Potter filminde kaldim? Ve filmin sonu? -- spoiler icerebilir --

-- spoiler icerebilir --

Farkli buyuculuk okullarindan takimlar geliyordu hogwarts'a. Bir yarismada suya dalip birseyi yakalamaya calisiyorlardi sanirim, herkes suda uzun sure kalabilmek icin buyu yapiyordu kendine, biri kopekbaligi olmustu, biri kabarcik icinde gidiyordu, harry'de bir sihirli yosun yutmustu sanirim. Bir de bir sahnede harry ejderhayla savasiyordu sanirim.

-- spoiler icerebilir --

Harry Potter'in hangi filmiydi bu?

edit soru:
Filmin sonunda ne oluyordu?

 
ateş kadehi


  • humin zararlisi  (22.07.09 20:07:32) 
4. film bu. goblet of fire. sinemalara yeni gelen ise 6. film.


  • cro magnon  (22.07.09 20:13:43) 
filmin sonunda bu üç büyücü kupası bi anahtar işte voldemortu canlandırmak için harry potter ın kanını kullanıyolar tekrar bedene sahip oluyo.


  • humin zararlisi  (22.07.09 20:40:02) 
kardeş dün 6.(half blood prens yanı melez prens)nın türkçe dublajını izledim korsanın gözüne vurmuşlar valla tavsiye ederim ama ses kalıtesi berbat ayrıca evet 4. filmi izlemişsin en son ondan sonra zumrudu anka yoldaşlıgı ve melez prens geliyor son filmi olan ölüm yadigarları ise 2 ye ayrılıcak 2 yıl boyunca gosterime giricek 4 gözle bekliyorum sahsen


  • alukard  (23.07.09 12:28:32) 
Melez prensi izleyebilirseniz altyazılı izleyin,dublajda bildiğin batırmışlar çünkü. 4. filmin sonunda Cedric'le Harry kupayı aynı anda tutuyolar sonra bi mezarlığa geliyolar. Kılkıyruk Cedric'i çat öldürüyo,Voldi Pettigrew'in koluyla,Harry'nin kanıyla falan vücut sahibi oluyo yeniden. Sonra ölümyiyenler geliyolar,Voldi onları bi güzel fırçalıyo. Neyse uzattım sonuç olarak Harry geri dönüyo Hogwarsta ,Voldi döndü diyo falan. Cedric'in bedenini de getiriyo,Cedric'in babası 'oğlaaammm. o benim oğlammmm' diye bağırıyo (ki çok hüzünlü bi sahne.) 5. film Zümrüdüanka Yoldaşlığı. 6. Melez Prens. 7. 'de alukard'ın dediği gibi iki film halinde gösterilicek 2010 ve 2011 yıllarında.

(Harry potter hakkında bilgi vermeye aç kalmışım ama bir nesil bununla büyüdü.)
  • EyLüL Kizi  (25.07.09 00:44:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.