[]

Antivirus Onerisi
Sistem kaynaklarini hoyratca kullanmayan, herseye atlamayan, sunu yapayim mi? bunun tipini begenmedim sileyim mi? gibi sorularla bunaltmayan; bunun yaninda cok da guvenilir olan, adi sir gibi sakli olan muthis bir antivirus programi ariyorum. Adi neydi? (ipucu: baba degil)

Zonealarm anti-virüs [Firewall olanı değil] yahut panda anti-virüsü deneyebilirsiniz. İkiside fazla uyarı vermez ama panda sistemi zorlar biraz.
- gyroscope
(21.07.09 21:06:59)

info: mcafee virusscan enterprise 8.7.0i kullaniyorum. baska birsey deneyim dedim.
- alpha05
(21.07.09 21:17:02)

Nod sistemde var mı yok mu belli değildir, hiç kaynak kullanmaz neredeyse. Ancak avira da nod kadar olmasa da az kasar ve son bir yıldır feci atılım yaptı. O nedenle makina çok eski değilse avira, çok eskiyse nod32.
- tekosin
(21.07.09 21:39:33)

kasperden ötesi yalan.kasarsa eski versiyon kurun güncelleniyor.
- layer26
(21.07.09 21:39:57)

bir çok antivirüs programı kullanmakla birlikte daha dediğiniz özelliklerde bi tanesine rasgelemedim (: antivirüs programının içine virüs girdikten sonra kullanmayı bıraktım (bkz: norton ) virüs istemiyorsanız = bkz: mac os x = oha lan! ^^
- busuta
(21.07.09 22:09:20)
1