[]

mavi yolculuk için öneri?

3 gecelik mavi yolculuğa çıkmayı düşünüyoruz öneride bulunun lütfen (internet sitesi, telefonu, adı sanı felan hangisiyle ulaşabilirsek tabii).

* temizlik ilk kriter, günübirlik katıldığım bir gezide wc'nin hali hala zihnimde. kamarası, duşu wc'si temiz olan, buna özen gösteren bir firma olmalı
* fiyatı önemli aslında ama artısı çoksa pamuk ellerimi cebime götürebilirim
* bodrum-fethiye-marmaris civarında rotası olan bir sefer arıyorum
* mümkün olduğunca yabancıların tercih ettiği bir tur öperatörü/firma olsa daha iyi olur (rus kız-italyan erkek düşürmek için değil elbette...daha rahat olmasından mütevellit)
* yolculuk sırasında tüm içeceklerin ekstra ücretli olmasından mütevellit kol gibi girdirmeyen bir firma olsun, kendisi feci ucuz olup 4 gün boyunca hayvan fiyatlarla bira-su kakalayan cingözler olmasın
* 2 kişi olacağız sadece, toptan kiralama değil
* modifiye tadında ses sistemi döşenmiş yatlardan olmasın, bangır bangır müzik dinlemek istesem başka tatil seçeneklerine bakarım, huzurdur ilk etapta aradığımız

ilk defa böyle bir tatil yapacağım, neye dikkat etmeliyim firmayı seçerken başka? ağustos sonunda gidicem sakin deniz yolculuğu için çok mu geç olur, 4 günü bulantı yeşili bir halde geçirirmiyim ki? rota önerileriniz nelerdir?

 
www.maviyolcular.com
www.albatrosyachting.com

buralarda baya bilgi var.

aslında en iyisi arkadaş grubuyla gulet kiralamak ama işte çok zor herkesi aynı tarihe razı etmek.
kabin kiralayacaksan, minimum şartları, temiz yatağını falan versin yeter. belki de hiç yatakta yatmazsın, güverteye yorgan alıp yatmak en güzeli olabilir.
fiyatlar üç aşağı beş yukarı aynı pek çok firmada.
tüm içecekler dediğin gibi ekstra, sadece su dahil ücrete, içki içmek istemiyorsan sorun olmaz ama bira falan içerim dersen sıkıntı olabilir.
temizlik konusunda sıkıntı çekeceğini zannetmem, günübirlik gezilerde follofoş olması normal wclerin. takma.

süper bir iş yapıyorsunuz, içim gitti askerlik öncesi, iyi eğlenceler.
  • arigold  (21.07.09 23:35:46) 
arya yatcilik
mrmaris-fethiye olani
yarim hafta
tekne olarak da "akin a."

hayatimin tatiliydi. super kaptan harika asci temiz tekne super bi kamara muthis koylar
bi de sevgiliyle gidilince tadindan yenmiyor. su anki fiyatlari bilmiorum google ile bulup konusun.
  • la traviata  (22.07.09 09:12:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.