[]

varan versus ulusoy ?

fethiye marmaris veya bodrum'a gidilecek, varanı mı ulusoyu mu tercih edelim? subjektif değerlendirmelerden çok ulusoyu tercih edin çünkü şu var bu var varanı tercih edin bunlar ve şunlar var otobüste, seferde böyle bir uygulama var gibisinden bilgiler daha makbule geçer.
* önemli olan rahatlık en başta, koltuk arası, koltuğun rahatlığı, ikramları vs önemli işte.
* internet olup olmaması önemli değil
* fiyat önemli değil
* wc olup olmaması önemli değil

not: mesela kamil koç'un rahat hattı süperdi, bu dediğim yerlere rahat hat yok galiba. böyle ne bileyim işte yayılarak gidilecek kadar geniş koltukları, az yolcu sayısı olan hangisidir ki. kamil de kulaklıklar-yastıklar hijyenik olay iyiydi, böyle bir firma arıyorum işte o taraflara doğru giden...

 
Ulusoy ile Marmaris'e gitmiştim geçen yaz, çok çok rahat gitmiştim. Otobüs içi sıcaklık, ışıklandırma, koltuk genişliği ve kendinize kalan özel bölgeniz oldukça iyi, yeterli. Kamil koç'u bilemiyorum ama ben çok rahat ve sorunsuz gelmiştim Ulusoy'la, yaptığım en güzel ve keyifli yolculuklardan biriydi. Umarım yardımcı olabilmişimdir.


  • mavi karanlik  (21.07.09 20:45:23) 
O yöne pamukkale den başkasıyla gitmem ben. Şimdi bazı otobüslerinde üç sıra koltuk var mesafe oldukça geniş. Yanınızdakinin omzunuzda uyuma şansı yok. hatta koltuk arasında oldukça geniş bir kolçak var( kapanıp açılabilen cinsten), fiziksel temas imkansız. İsterseniz tekli sırada da oturabilirsiniz tabii. Her koltukta içeriğini seçebildiğiniz lcd dokunmatik ekranlar var ve film seçenekleri makul düzeyin üzerinde. Telefon kapatma zorunluluğu yok. Bilet alırken sorun, bütün otobüsler aynı değil.


  • inspectorjavert  (21.07.09 20:52:29 ~ 20:53:25) 
valla eğer tur şirketi ile gidicekseniz onların otobüsünü de bir soruşturun.bazen çok boş oluyorlar ve koridorla birlikte 4 koltuğu doldurup seyahat edebiliyorsunuz.


  • dgursoy  (21.07.09 21:00:28) 
@mavi karanlik: teşekkürler. ulusoya artı bir puan

@ inspectorjavert: pamukkalede öyle birşey olduğundan haberim bile yoktu. fena görünmüyor ama hangi seferde bu otobüsler var bilemiyorsunuz internetten. şubeden bir sorarım ben teşekkürler.

@ dgursoy: turla gitmiyoruz. kendimiz gidicez bir firma seçip.
  • cinematography  (21.07.09 23:02:21) 
pamukkale'de bir kaç tane var o otobüslerden.. denk gelme meselesi, her gün aynı saatte aynı araç gidemiyor sonuçta..

ben varan'dan memnun kalmıştım marmaris'ten istanbul'a gidip gelirken, en azından saçma saçma duraklamalar ve beklemeler olmaması güzel.. varan en son gittiğimde izmir veya başka bir yerde durmuyordu, direkt marmaris-istanbul gidip geliyordu arada iki mola yeri vardı sadece.. pamukkale ve koç 4-5 yerde durur, biraz sinir bozucu olup yolu uzatır bu..

koç'un rahatı olsa başka seçenek düşünülemezdi dediğiniz gibi.. marmarisliyim ve izmir'de okuyorum, tüm gidiş gelişlerimi koç'un rahat hat'ı ile yapıyorum, bir kere bile sorun yaşamadım..

tüm bunlardan sonra varan veya ulusoy'dan yana kullanın tercihinizi, pamukkale'yi tavsiye etmem, belediye otobüsü kıvamında oluyor yolculuk..
  • frtslck  (22.07.09 02:04:33) 
ben fethiye'ye gidip geldim geçen ay 4 kere, 2'sinde varanla 2'sinde ulusoyla.

ulusoy'un afyon'da mola verdiği ikbal tesislerine gece saatinde varacaksanız, çarşamba dışında her gün açık olan outletler var. acayip ucuza çok güzel şeyler alabilirsiniz.

bunun dışında varan setra ile, ulusoy da genelde travego ile gidiyor. setra travego'dan daha iyi gibi. neoplan olsa en iyisi tabi ama ikisinde de yok neoplan.

ben rahatlık istiyorsanız pamukkale'yi soruşturun derim. daha doğrusu gideceğiniz günkü otobüsleri sorun. neoplan varsa direk neoplan olan firmayı seçin. yoksa setra travego'dan iyidir ama dediğim alışveriş olayından dolayı ben ulusoy ile gidicem gelecek ay tekrar gittiğimde. ulusoy da çok rahatsız değildi sonuçta, belinize bir yastık koyduğunuz zaman cam kenarı olan her yer aynı : )
  • bushwacker  (23.07.09 01:51:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.