[]

Bir erkeğin bir kadından özellikle uzak durması

öyle çok yakın olmayan ama biraz muhabbeti olan bir kadın ve bir erkek düşünün. aynı ortamı paylaşıyorlar ve sık sık karşılaşıyorlar. topluluk haricinde erkek kadınla başbaşa kalmaktan çekiniyorsa, yolda karşılaştıklarında bile ekstra bir iki adım uzaktan gitme eğiliminde bulunuyorsa, gözgöze gelmekten kaçınıyorsa sebep ne olabilir? erkeğin sevgilisi var kadın bekar. kadın, erkeğin sevgilisiyle de tanışıyor ama kıskanılacak bir durum hiç oluşmadı.




 
Bir şekilde sevgilisinin kulağına gider ve sevgilisi kıskanır diye çekiniyordur, samimi değilse haklı olarak göt göte yürümeyi manasız buluyordur, sevgilisi varken başka bir kadınla gereğinden fazla yakınlığı-bu yan yana yürümek dahi olsa- hoş karşılamıyordur? Sadece öyle bir adamdır? Cekingendir? Mesafelidir? Bunu doğru buluyordur?


  • kaymaktutmayansicaksut  (19.10.14 23:25:29) 
@kaymaktutmayansıcaksüt söylediklerin haklısın ama dediğim karşılaşma yanlış anlaşılmış.
iki insan karşılıklı yürürken saliselik karşılaşmadan bahsediyorum. kadının yanından basıp gidebilir ama o arayı ekstra açıp öyle geçiyor.

bir de senin söylediklerinin kadının erkeğe asılması durumunda gerçekleşmez mi? normal kendi halindeki bir insana kadın/erkek bu şekilde davranmak onu zan altında bırakmak olmaz mı?
  • biyik  (19.10.14 23:29:39) 
sevgilisi varsa mesafeli olmaya çalışıyordur. hepsi bu, kimse zan altında kalmıyor sayın biyik


  • devorgilla the gunslinger  (19.10.14 23:33:50) 
ihtimal 1: sizden hiç hoşlanmıyor ve bu yüzden uzak duruyor.

ihtimal 2: sizin ondan hoşlandığınıza dair bir inancı var ve bu yüzden uzak duruyor.

ihtimal 3: sevgilisi sizi tehdit olarak görüyor ve bu yüzden uzak duruyor.
  • m e l t e m  (19.10.14 23:38:12) 
Sizle ilgili hiç bir durum yoksa bile sevgilisi sizi tehtid olarak görüyor oalbilir. Ya da komple herkesi tehtid gördüğünden erkeğe öyle tembih etmiş olabilir erkek de uyguluyordur. Bir başka ihtimal de daha önce aralarında başka biri hakkında bu şekilde problem yaşamışlardır. Erkek bu yüzden sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali kadınlardan uzak duruyordur.


  • yanganod  (19.10.14 23:46:56) 
ben çirkin kızlardan itina ile uzak dururum. hatta onları karantinaya alırım. başka arkadaşlarımla muhattap ederek.


  • coripack1  (20.10.14 18:55:33) 
belki sizinle ilgili bişey duymuştur.


  • komando kani var bende  (20.10.14 20:43:56) 
erkekler sevişmek istemediği kızla..


  • emm  (20.10.14 20:51:27) 
melteme katılıyorum,
ihtimal2 çok yüksek

  • jimjim  (20.10.14 20:54:52) 
yakınlaşma halinde sevgilisi durumu sorun edecektir. adamın tadı kaçacaktır. Adam bunu bildiği için yanaşmaz uzak durur.


  • maxhoper  (20.10.14 20:58:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.