[]

Amazon kindle pw 2 alayim mi?

Biraz bekle yenisi cikacak veya biraz bekle su kadar gb olanini al falan der misiniz?

Sorudan da anlasilacagi uzere kendisi hakkinda cok cahilim bilgi de verebilirsiniz.

1-2 sitede 2 gb diyor ama 4 gb geldi gibi yorumlar okudum aklimi karistirdilar. Simdi ordan alsam 2 gb veya 4 gb sansima ne cikarsa o mu gelecek?

Fiyat her yerde 359 tl, sozlukte agustosta 300 civarina alinabildigi yazilmis ayni sitelerden.

Simdi ben nidem, nerelere gidem?

 
Bence alın. Yeni yeni çıkan bir sonraki model biraz daha ince, çözünürlüğü biraz daha iyi, bir de sağında solunda düğmeleri var ve aradaki fiyat farkı 80 dolardı yanılmıyorsam. Bence asla ve asla değmez. Ben pw2 sahibiyim, ki daha önceki modellere sahip olanlar bile hâlâ gayet memnun şekilde kullanıyorlar. Yeni alacak birine tavsiyem pw2 alması olur.

Depolama alanına çok takılmayın, bendeki 2 gb, ve içi kitap dolu olmasına rağmen yarısı bile dolu değil, kindle formatı kitapların çoğu 1 mb bile değil çünkü.

Diğer konularda pek bilgi sahibi değilim.
  • marjory  (18.10.14 21:12:48 ~ 21:14:37) 
Yeni alacak biri icin pw2.
voyage modeli cikacak ama turkiyeye 600 liraya gelir diyolar ve degmez kesinlikle.
pw2 cok sahane bir cihaz.
bir ay once moko kilif+pw2 istanbulbilisim in sitesinden 380e aldim.

Kilif ve cihaz beraber daha ucuz bulamamistim. Sadece kilif i 50 liraya sadece cihazi 350 380 arasi satıyorlar çünkü.

Ama amerikadan gelecek birine getirtebilirsen cok sahane olur.
  • rayde  (18.10.14 21:22:49) 
cevaplarınız için teşekkürler. istabulbilisim'de daha uygunmuş gerçekten fiyatı, yaklaşık 30 tl fark var. n11'de 4 gb geldiği yazılmış ama teslim süresi 20 günü bulmuş. dediğiniz gibi hafıza çok önemli değil istabulbilisim'den sipariş edeceğim gibi görünüyor.

bir sorum daha var; ilk kullanmaya başlarken abd adresiyle kayıt olmak gerekiyor gibi yorumlar okudum. abd'de yaşayan kimseyi tanımıyorsak bu sorunu nasıl aşarız?
  • superapple  (18.10.14 21:34:17 ~ 21:34:55) 
345 e aldım hizlial.com dan hayvan gibi memnunum. Kindle in keyboard lu modelini de kullandım. Bundan daha iyisini yapacaklarsa bile bu yeter. O derece diyorum. Derdin sadece kitap okumaksa başka bişeye bakma..Bu modelden daha iyisi çıksa bile gereksiz bikaç özellik daha eklenir..

Son olarak 300 e düştüğünü varsayalım. Sen aldığında 500 olsa alırım diyeceksin. 50 liranın lafı edilecek alet değil..

Kendimi fanboy gibi hissettim. Geçen hafta 3 kitap bitirdim. son 1 yıldır kitap okuyamıyordum bu arada..

not: 2 diye aldım 4gb geldi
  • greatviolinist  (18.10.14 21:34:40) 
Benim cihaz 2 gb mis bu arada baktim. Zaten cihaz fazla dolduğu zaman kasabilir. En guzeli 30 40 tane atip bittikce silmek. Ortalama okuyucu da 40 taneyi bir yılda ancak okur.

Amerika adresi amazondan kitap satin alacaksan geçerli. O nasil yapiliyor bilmiyorum.

Onun disinda amazona mail adresinle uye olup cihazini uyeligine bagliyorsun. Turkiye dekiler reklamli versiyon. Reklamlari da kaldirmak istersen chat kismindan irtibata gecip turkiyeden oldugunu ve reklamlarin burda bir ise yaramadigini anlatip kaldirlmasini istersen 5 dk da kaldiriyorlar.

Bunlarim disinda aldiktan sonra da merak ettigin seyler olursa eger biliyorsam seve seve cevaplarim.
  • rayde  (18.10.14 22:15:13) 
359 iyi bi fiyat, ben 410 lira verdim gecen haftalarda hicbir yerde stok yok diye mecburen. n11, kindleturkiye, istnabulbilisim hicbi yerde yoktu aq aleti, umarim gelmistir simdi.

ben de @ greatviolinist gibi kindle sonrasinda kitap okuma aliskanligimi gelistirdim denebilir. hizlandim epey, aliskanlik oldu.

voyage ise aradaki fiyat farkina ve tr'ye gelmesini beklemeye degmez, radikal degisiklik yok.
  • hjarteblod  (18.10.14 22:27:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.