[]

seksilik vs güzellik

şu (git: 847280) duyuruya verilen cevaplardan ötürü aklıma takıldı. benim bildiğim seksilik tavırlarla alakalı bir durum. yani güzel-yakışıklı olan bir kadının/erkeğin seksi olmama ihtimali olduğu gibi çirkin(kime göre) bir kadının)erkeğin de çok seksi olabilitesi var. ben bugüne kadar böyle gördüm.

1)acaba erkeklerde bu paket halinde mi geliyor? yani güzel buldukları kadınlar onlara seksi de mi geliyor?
2)bir erkeğin sevdiği kadını seksi bulmama ihtimali var mıdır?(sonradan soğuma durumlarını tenzih ederek soruyorum.)

 
güzellikle seksilik ayrı olabiliyor bazen. face'te bir kız var mesela benim, liseden tanışıyoruz ama kızla hiç konuşmuşluğum yoktur, öyle face'te fotoğraflarını görüyorum sadece. kız açıkçası güzel değil, ama neden bilmiyorum korkunç derecede seksi. fotoğraf paylaşıyor, normal bir fotoğraf böyle açık falan değil ama anlamadığım bir şekilde inanılmaz derecede seksi görünüyor kız gözüme. çok ilginç. yani vücutla, güzellikle kesinlikle alakası var ama güzel olmayan kızlar da seksi olabiliyor, ya da yüzü çok güzel olduğu halde kadın seksi olmayabiliyor. bu da çoğu zaman aşırı aile kızı tipi duruştan kaynaklanıyor, yani kıza baktığın zaman onun kızılay'a kan verir gibi yatarak misyoner yapması dışında herhangi bir şekilde seks yaptığını hayal edemiyorsun. yatağa girsen "orama dokunma, burama elleme, o pozisyon olmaz" falan diye hevesini kursağında bırakacak gibi bir imajları oluyor, o sanırım o seksiliği kaçırıyor bazen.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (12.10.14 14:30:47) 
Bence seksilik üç unsura bağlı vücudun fiziksel olarak fit ve organların belirginliği (kalça göğüs vs.), kıyafetkerde bu fiziği belirginleştirecek seçimler yapmak ve jest ve mimiklerinseks çağrışımı yapması.

Yüz güzelliği seksi demek için yeterli değil. Hatta çirkin olduğu halde çok seksi olan kızlarda var terside
  • filipis  (12.10.14 14:58:42) 
Seksilik fiziği de içeriyor. Sadece tavırla olmaz. O şişman hatun tavlamak için açların uydurduğu bir şey.


  • arnold schwarzeneger  (12.10.14 17:36:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.