[]

eğitim fakültesinde yardımcı doçent nasıl olunur?

şimdiden iyi bayramlar..sorumu bütün açıklığyla soruyorum. mardinde öğretmenim yüksek lisans için diyarbakır dicleye gitmeyi düşünüyorum. bi alternatifim daha var dgs ile hukuka geçmek acaba hangisi daha kolay çanakkale ve civarına gitmemi sağlar?




 
çok şakacısınız sevgili kardeşim. allah şifa versin.

dgs ile hukuka geçiniz.
  • atmaca.ged  (03.10.14 21:39:08) 
hayırdır niye öyle dedin k. bakma olaydan masterdan filan uzagım tuhaf bişey mi dedim


  • ramazanali  (03.10.14 21:41:19) 
çünkü oldukça uzun bir sürecin sonunda varılacak ünvanı, nasıl olunur diye sormuşsunuz. benim bildiğim kadarıyla ilk önce ales, yds gibi sınavlara girip yüksek lisansa başlamanız gerekiyor. daha sonra hocanızın yanında kadro açılırsa ve hoca da sizi kurula önerirse araştırma görevlisi oluyorsunuz. tezinizi kurula kabul ettirip yüksek lisansınızı tamamladıktan sonra doktoraya başlamak için tekrar müracaat ediyorsunuz. ayrıca doktora teziniz de var tabi. bu süreçlerin sonunda ki anca bi 10 - 15 yıllık akademisyenlik sürecinde yardımcı doçent olabilirsiniz. ayrıca bişey sorucam eğitim fakültesinden dgs ile hukuk'a geçilebiliyor mu yahu? cidden bilmediğim için soruyorum, iyice araştırdınız mı?


  • haybeden masal  (03.10.14 22:06:54) 
10-15 sene abartı olmuş. Optimal koşullarda 6 sene sonra olabilirsin.

Ama öanakkale civarları zor...

(bkz: öyp )
  • yatagants  (03.10.14 22:09:28) 
@yatagants arkadaşımız haklı:) 10 15 biraz abartmışım.


  • haybeden masal  (03.10.14 22:16:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.