[]

battlestar galactica final fragmanı çalan müzik

arkadaşlar gören, duyan, fragmanı izleyen oradaki müziğin kime ait olduğunu bilen bilgilendirirse sevinirim. fragman için tıklayınız:
www.cnbce.com

not: bu sitedeki adresi dizinin, fragmana sayfanın sağ alt tarafından ulaşılıyor.

 
ya çok yüksek ihtimal lorenna mckennit ama şarkının ismini hatırlayamıyorum.


  • duch von souch  (15.07.09 21:35:58) 
inanılmaz uzun ugraslar sonucunda buldum..
Rus besteci Alexander Borodin'in "Prince Igor" operasindaki "Polovetsian Dances" bolumu.
daha sonra bu bir hayli karisik surecler sonucunda populer muzikallere falan giriyo, Sarah Brightman falan okuyo.
"Stranger In Paradise" bu versiyonlarinin adi. Ama asil "Polovetsian Dances"..
  • sarsakdahi  (16.07.09 23:11:57) 
çok çok teşekkürler ''sarsakdahi'', sana minnettarız. cnbc-e ye dahi mail attımd aha dönülmemişti. diğer arkadaşımıza da teşekkürler:)


  • cehennet  (17.07.09 00:04:35 ~ 00:43:31) 
rica ederim görevimiz..
gerçi benim sorum burda bitmiyo, reklamda çalan versiyonunu bulamadım bi türlü. kolonileri görev başına çağırıyorum, birisi bi ara el atsın lütfen..

  • sarsakdahi  (17.07.09 12:58:02) 
kesinlikle haklısınız reklamda çalan versiyonunu ben de arıyorum harıl harıl. arkadaşlar duyun şu garipleri!!


  • cehennet  (17.07.09 15:52:44) 
bence cnbc-e ye attigin maili guncelleyip, "sizi yormayalim biz bulduk da su versiyınunu bi soyleyiverin" diyebilirsin..

bu arada ben nasil buldugumu soylemek isterimü bundan sonra boyle durumlarda basvurulmasi muhtemel: www.musipedia.org diye bi yer var. orda istersen klavyeden "tap" yapip ritmi veriyosun, istersen mikrofonla islik caliyosun, istersen notalarini yaziyosun, istersen de flash piyano gibi bi side caliyosun..ben sonuncusunu yaptim, daha cok ise yariyo digerlerinden. o da ihtimalleri verdi. cok faydali bi uygulama, tavsiye ediyorum.
  • sarsakdahi  (18.07.09 17:36:35) 
Eğer yanılmıyorsam , aradığınız şarkı warren G isimli rap şarkıcısının Sissel ile yaptığı bir şarkı olan The rapsody deki versiyon

www.youtube.com
  • demir_demir  (20.07.09 00:02:04) 
5 sene geçmiş bilmiyorum bu yazdığımı görücek misiniz ama; ne kadar teşekkür etsem az ben de ne zamandır bu müziği arıyordum ve bulamayacğımdan neredeyse emindim artık. twitter'dan cnbce'ye sormuş ama cevap alamamıştım. tabi 2009 yılında müziği soran maile cevap vermiyorlarsa 2014'te twitter'dan 5 sene önce dizi tanıtımında kullandıkları müziği soran tweet'e cevap vermemeleri normal.

en sonbir üstte paylaşılan video bence tanıtımdaki müzikten biraz daha hızlı. şu versiyonun tam tanıtımda kullanılan olduğunu düşünüyorum.

www.youtube.com
  • 2enkucukasalsayidir  (21.03.15 21:19:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.