[]

bitemeyen hangover - midemin çürümesi - kabus

kabus gördüm. kabus ki ne kabus. tekrar uyumayı bu gece için değil resmen bi ömür istemiyorum.

sebebine gelince midemin artık dayanamayacak olmasına bağladım. yatarken de yanıyordu.

geçmiyor. bütün haftasonu sünger ötesi hallerde içki içerim. ama vücudum ilk defa böyle tepki verdi. üzerine de salak gibi çok fazla olmasa da bugün de içki içtim.


bunun etkisini nasıl gideriyoruz. ilk defa içkiden bu kadar rahatsız oldum.
sadece votka enerji içerim bu arada . off çok kötüymüş......

bi de bana çok kötü kabus gösteren şey bu çektiğim mide ağrısı mı? neden kabus gördüğümü çok merak ediyorum.

uyandım. korkuyorum ama sıkıntım yok. sadece endişeliyim silmek istedim. hemen yanı başımda rüya defterim orada duruyor.
yazmak istemedim. oysaki rüyalarımı yazarım mutlu mutlu. bekledim. bekledim ki unutayım. çıkmadı hafızamdan hala gözümün önünde. 15 dakika kadar sonra savaşı kaybettim ve gördüğüm iğrenç kabusu yazdım.

sorun şu ki.. her haftasonu gece dışarı çıktığım gecelerden biriydi.. herzaman ki gibiydim. herzamanki yerler arkadaşlarım yaptıklarım. bütün bu normal akışına ölümler kavgalar kayıplar pis insanlar iğrenç muhabbetler kardeşime çok sarhoş olduum için sahip çıkamamam. bir anda herkesin başına kötü bir şey gelmesi bir kaza bir adet açık kalmış doğal gaz. herkes gayet normal bir şekilde ölüyor çünkü hepsinin kafası çok iyi ve birsürü tehlike var. ve bunlar olabilecek şeylerdi. bu cumartesi bütün bu kabusta olanları yaşayabilirdim o kadar abartısı yok. ve depremle birlikte kapanış. offffff :(

 
uyurken bi yerimiz acıdığında veya bizi rahatsız eden bişey olduğunda, uyanmadan hemen önce kâbuslar görüyoruz. uyanır uyanmaz da, o kâbusları en ince ayrıntısıyla hatırlayıp etkisinden kurtulamıyoruz.

giderek alkole olan dayanıklılığınız azalacak ve daha az dozlarda, daha berbat hisler yaşayacaksınız. o fotoğraflarda gördüğümüz güzele neden bunları yapıyosunuz?
  • compadrito  (01.09.14 05:48:43 ~ 05:48:56) 
ne yapiyim o yok bu yok ne var
sadece kendime iki haftada bir içme izni verdim.
bir gecede 9 votka enerji + after da bira ne demek ya. bu nasıl bi kadın bünyesi.
eskiden para dayanmazdı şimdi sıra mideme gelmiş.

compadrito: bir açığı kapatıyorum çünkü napiyim. aralıksız sigara. unutturmasa da hissettirmiyor. en azından daha kötüsünü yapmıyorum artık.........

pro: kusmadım. hiç kusmam. o kadar içmeye rağmen kusmuyorum. geceye devam ettiğim için sabahladığım için. gece 4 5 gibi eve gelip yatsam başım dönücek kusucam. ama ertesi gün akşama kadar devam edio. kusma olayı olmuyo işte bende
  • glori  (01.09.14 05:52:02 ~ 05:53:15) 
Ben de korkunçlu rüya gördüm glori, gelsene sarılalım sıkı sıkı.


  • [silinmiş]  (01.09.14 06:05:03) 
gloricim, seni ya İstiklâl'de mendil satarken görecez ya da cesedin güzel olacak.

lûtfen yapma bunnarı o güzele! neyi nası bıraktıysan, bunnarı da bırak artık.

bak ben sana bi dernek ismi veriyim, votka enerjiye vereceğin paraları onnara ver 15 gün soğna... hatta sen de kalk git onnarnan Gambiya'ya...

sendegelblog.com
  • compadrito  (01.09.14 06:22:54 ~ 06:23:48) 
buyuk ihtimalle miden yuzunden kabus gordun, normaldir. ben de gecen gun atesli yatarken feci kabuslar gorup durdum.

midene gelince bir doktora gorunmende yarar var. bu kadar sigara alkol kullaniyorsan mide ulseri vb. rahatsizliklara sebebiyet vermis olabilirsin. durum buysa ve uzerine gidersen mide kanamasindan sonra olume kadar yolun var demektir.
  • gerard  (01.09.14 07:42:35) 
sen niye hiç kendine dikkat etmiyorsun? böyle devam edersen ya yatalak olacaksın, ya küt diye gideceksin. yatalak olsan annen, baban, kardeşin sana bakmak zorunda. annenin, babanın bir süre sonra gücü yetmeyecek zaten, kardeşine yazık. beslenme zamanı, altını değiştirme zamanı, yara bakımı, ağız bakımı, temizliğin derken bütün hayatı sen olacaksın. arkadaşlarıyla dışarı çıkamayacak, sevgilisiyle arası bozulacak, evlense evine gidemeyecek. senin yaşayamadıklarını yaşayabildiği için hep vicdan yapacak. öfkeli bir insan olacak hep. iki tokat çarpsalar basıp gidersin bir daha göremeyiz diye onu da yapamazlar. öyle izliyorlar, yapabildikleri tek o. bencil olma glori. sırf ailemden birinin organa ihtiyacı olur diye çok dikkatli yaşıyorum.


  • rock n roll  (01.09.14 10:02:53) 
İçkiyi bırak kendine yazık anne baba gibi gereksiz muhabbetler yapılmış. Sonuçta her insan seçimini yaşar. İyinin kötünün ayrımını yapamayız. Benim anladığım midenizin içkiden rahatsız olması.

İçki öncesi yağlı besinler tüketmek mideyi büyük ölçüde korur. Bol su ve belki 1 bardak tam yağlı süt, bol yağlı bir pilav bulgur vb.. iyi gelecektir. Elbette sütü ayarlarken hemen içki öncesi değil. Mideden gitmiş olduğunu hesaplamanız gerekir.
kusmamak veya kusamamak ne kadar içici olduğunuzu, müthiş olduğunuzu size hiçbir şey olmadığını gösteren bir durum değil, iyi değil. sonuçta vücudunun bir tepkisi bu. İçki sizi bu şekilde etkiliyorsa parmaklarsın kusarsın sonra mideni boş tutmamak için ufak birşeyler atıştırarak içmeye devam edersin.
  • emininsel  (01.09.14 11:33:51 ~ 11:35:12) 
emininsel, gereksiz bir muhabbet mi bu? söz konusu kişi senin çocuğunsa, kardeşinse bana ne herkes seçimini yaşar diyemezsin. anne olsam kendine eziyet eden bir çocuğum olsa bana ne diyemem, ama o bir yetişkin, artık o bir birey diyemem. elimden geleni yapmak, çocuğumu korumak zorundayım. o kişi benim çocuğum, sokaktan geçen rastgele biri değil. kanser olsa, bişey olsa çocuğuma ben ağlayacağım. glori, dikkat et kendine, lütfen değerli bir insan olduğunu algıla. bugünden itibaren vücudun için kötü olan hiçbirşeyi yiyip içme, ya da mümkün olduğunca azalt.


  • rock n roll  (01.09.14 11:46:24) 
@rock n roll sizin yaşadıklarınızı yada bulunduğunuz duruma göre yorum yapamam. Bunları bilemem. Kendi kanaatime göre cevap vermek istediğimde konunun ayrı bir yöne gittiğini gördüm özellikle sizin cevabınız da "sırf ailemden birinin organa ihtiyacı olur diye çok dikkatli yaşıyorum." gördükten sonra "gereksiz" kanısına vardım. Lütfen yanlış anlamayın ama ister istemez şu aklıma geldi. (bkz: anksiyete bozukluğu) (bkz: yaygın anksiyete bozukluğu)

Anne baba olmamam ve/veya kardeşimin olması ve böyle bir durumda bulunması/bulunmaması tavırlarımı ne kadar değiştirir bilemem. Ancak şunu bilirim; bilinçli veya bilinçsiz akılda tutulan olumsuz etkileyen düşüncelerden kurtulmak gerekir. Bir şeye karşı ne zaman önlemlerimi alıyorum, hazırım/hazırlanıyorum derseniz ve ne kadar evham yaparsanız düşündüğünüz şeyin yaşanması durumunda alacağınız yara o kadar çok derinleşip artıyor.. Bu demek değildir ki kendinize ve çevrenize karşı duyarsız olun. (Umarım şimdi de bunu yazdım diye 'ya olursa' -sakınan göze çöp batarsa- düşüncesine kapılıp daha çok evham yapmazsınız.)

Bana göre belki glori çok içiyor kendine dikkat etmiyor ancak geçecektir. Kaygı ve evhamla verilen öğütler onu doğru yola sevk etmeyecektir. Sonuçta 1 günde içkiyi bırakacak, çok sağlıklı yaşamaya başlayacak değil.-evet filmlerde oluyor, kuzenim de vardı sigarayı bir günde bıraktı(?)- Asıl sorunu olan midesini öncelikle korumaya alması önemli.
  • emininsel  (01.09.14 17:14:47 ~ 17:18:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.